Car wash


tvättade nyss bilen. Oj vad nödvändigt det var. kunde inte göra inne i den dock för den lilla handdammsugarn måste ladda batterierna så får slutföra det imorgon.

Annars då. Denna valborg som känns allt annat än valborg har jag spenderat med att tvätta massa tvätt, gymmat och ja som sagt tvättat bilen. Jobbar sent ikväll också så blir en sjukt lugn dag. Men rätt skönt efter mina tre-fyra timmars sömn inatt. Kunde inte sova överhuvudtaget.

Här kommer lite fler bilder från i fredags. Wihoo!















Lavo är rent utsagt GRYMT!

Valborg


Glad Valborg! Eller hur säger man?

Nu håller alla på där hemma och planerar valborgskvällen. Kul för er. Här blir det då ingen valborg, ingen brasa eller någonting. Lite tråkigt tycker jag. Hade väldigt gärna stått vid en varm brasa, grilla korv med bröd och marshmallows. Mums. Men får fira extra mycket valborg nästa år.

Ha en bra Valborg allihoppa!


Young, wild and free


Ännu en bra helg blev det! Jag var ledig hela helgen så i fredags drog tre grymt taggade tjejer ut, jag, alisa och johanna dansade loss på älskade LAVO och spenderade sista tiden innan tåget gick på stammis diner. Blev en grym kväll som vanligt med dessa tjejer!

Blev sömn i källaren til tre-tiden då vi blev bjudna på pannkakor av fina Johanna. Tre filmer på rad och sen var det kväll igen och dags att gå på det på nytt. Först var det planer på att dra in till city igen men tur att vi inte gjorde det för energin var inte på den högsta nivån. Så blev lite häng hos Mizzy först och sen ut på klubb i Stamford. Det var kul men vi stannade inte så länge. Åkte hem till Johanna igen och kraschade i hennes källare för andra kvällen.

Söndag bestod för min del en Water safety au pair meeting en timme på eftermiddagen. Helt värdelöst. Men träffade Daniella där och efter mötet åkte vi och mötte upp alisa och Johanna. Blev thai take away som vi satt och åt i parken och sedan bio. Mycket skratt åt filmen Think like a man och så var man riktigt nöjd med denna helg också.














Måste bara säga..


Hur lycklig jag är!! Jag älskar mitt liv här borta, USA är helt sjukt jäkla fantastiskt.
Och mina vänner här borta med!

Ni är guld värda!

FREEEEEEDAG!!!!


Fin fredag det har varit idag!
Blev spontant medbjuden hem till Johanna i morse där vi åt frukost tillsammans och började göra upp planer för resan som blir av i september! Åh vad jag längtar!
Efter frukost blev det iväg tillsammans med henne och lilltjejen till Best buy där jag lämnade in min trasiga kamera. Två veckor tar det men helt gratis! Skysst!
`
NU ÄR DET HELG!
Och ikväll blir det utgång i New York. Älskade LAVO blir det och herregud vad taggade vi alla är.
Imorgon blir det födelsedagsfest för vår fina amerikanska tjej Chris. Blir en grym helg tillsammans med grymt folk.


Hej där


Och bara om det är någon som undrar så ringde jag inte upp det där numret. Vad ska jag säga liksom? Hej Hej Hallå, här är jag, tjejen i bilen bredvid. Kommer inte ens ihåg hur killen såg ut.

Regnig dag har det varit idag, regnat mest hela denna vecka faktiskt. Hur tråkigt är inte det. Men oj vad snabbt den här veckan har gått, känns som att det var helg igår men så är det fredag imorgon. Jippi! Ledig helg är det också, OJ OJ OJ that's nice.

Pratade med familjen på skype idag. Pankakor åt dom, är ju torsdag. Om man ändå kunde få lite pankakor serverade sådär en torsdag kväll. Då skulle jag vara rätt nöjd. Och köttbullar, usch vad jag saknar mamma scans köttbullar.

Nu har jag precis läst klart det sista kapitlet i min 500 sidor långa "Small Business Management - Entrepreneurship and beyond" bok. Skönt. Känner mig väldigt glad att kursen snart är slut, kan ha ett eget "utspring" där på torsdag när sista provet är klart. Men en riktig bra erfarenhet har det varit och kul har det varit också.

Nu ska jag sluta babbla på om rätt onödiga saker. Natti Natti.



Saknar er fina syskon <3


....


No one seems to have enough of it, yet everyone has the same amount -
24 hours per day, 168 hours per week, or 8 760 hours per year.
You can't store it, rent it, hoard it, sell it, or buy any more of it.
So you had better use your time wisely.


Call me


Kom nyss hem från lite ärenden och lektion. Var och köpte nytt minneskort för det har gått sönder men märkte nu när jag skulle sätta i den, att även kameran är sönder... ÅHHH jag blir galen! känns som att allt bara går sönder eller försvinner.

Vi fick betyget på vårt grupparbete idag och det blev ett starkt A. Förvånande, men kul!

När jag skulle köra ifrån skolan så ser jag att det sitter en lapp under vindrutetorkan. Får en klump i magen om att parkeringsvakten har varit där ännu en gång och lämnat en varning så stannar bilen på en gång och kollar men det var inte alls en böter, haha. Den här lappen hittar jag:


Redovisning


Idag var jag tillbaka på collage då jag har missat de tre senaste lektionerna pågrund av alla Williams lediga dagar. Känner mig rätt så mycket efter, och att vi har final exam nästa torsdag gör det inte bättre..

Och idag var det redovisning av våra grupparbetet som vi har jobbat med. Jag gillar verkligen inte att redovisa sådär framför klassen, speciellt inte den här klassen och speciellt inte på engelska!!! Men som tur var behövde jag inte säga så mycket och läraren tyckte om vårt arbete så det var väl iaf bra.

Och sen en annan sak, jag har nu bestämt mig att yogan på gymmet SUGER. Instruktören vill jag bara säga en massa fula saker till (kan göra det på svenska så förstår hon ändå inte och jag lättar på hjärtat lite) och om jag kunde så skulle jag se till att hon får sparken på en gång. Sämsta någonsin. Blir nog ingen mer yoga för mig här inte.

Slumdog Millionaire


Vad underbart det hade varit om man vann massa pengar. En såndär 100 millioner skulle ju inte sitta fel.

I eftermiddags blev det ett långt skype samtal tillsammans med William med Emma hemma i Sverige. Familjens tidigare Au Pair. Har kommit upp i huvudet mitt nu att familjen håller på att kolla efter en ny au pair som ska byta ut mig. Usch vad hemskt.

Efter det blev det dans till "I like to move it" samtidigt som vi gjorde chokladbollar. Han har bra dancemoves den där killen.

Och nu drömmer jag mig bort till miljonärernas liv. Bra film det där förresten - Slumdog Millionaire.


Måndag


Hej Hej Hallå.

Nu är det måndag och en vanlig vecka igen. Skönt med vanliga tider och rutiner. Jag har så mycket fritid under dagarna när det är vanlig skoldag så det är underbart.

Har idag varit på gymmet och tränat svinhårt, blivit bjuden på lunch av Daniella. Fina, fina Daniella. Tack igen för lunchen. Du är sån himla bra tjej och det är synd att det inte går att träffas så ofta men lika kul att se dig varje gång. Hoppas på utgång tillsammans på fredag!



I'm hot...... because i'm fat


Söndag kväll och här sitter jag i min säng och är trött som jag vet inte vad men riktigt nöjd med helgen.
I fredagskväll blev det lite häng hemma hos Mizzy. Hade tydligen blivit en riktig galen kväll men jag var tvungen att åka hem vid elva för min dumma curfew, (måste vara hemma innan halv tolv, kvällar när jag jobbar dagen efter)

Jobb först på lördag, sen snack med Alisa om deras galna kväll, överraskade Johanna med att hälsa på henne på Abercombi när hon jobbade, lunch i mallet, häng med Johanna hemma hos henne ute i solen, skrattade högt till alla barnen skämt och Filip och Fredrik klipp och sen fixa i ordning oss för utekväll på en timme.

Blev födelsedags firande för Victor i Brooklyn. Först hemmafest hos dom med beerpong och champange sprut. Sen dans och skratt på Veranda. Taxi hit och taxi dit, tillslut tillbaka till Brooklyn.

Jag och Johanna tog tåget hem vid två och blev upp plockade av Alisa och Katrin vid Stamford. Tidig middag på sushi X. mmmmm kan inte bli så mycket bättre. Mycket mat, skratt, bra tjejer och underhållning av servitören.

Nu är det 24 och sen sömn, en massa massa sömn. God natt!


Fredag 20 april


Sista dagen på springbreak. Igår var det torsdag och det blev playdate hemma hos Johanna. Skönt att våra barn går bra ihop och att det till och med går att ses hemma hos varandra nu också (tack vare fingerolyckan)

Idag har W fotbollsträning i eftermiddag, får se om jag får några kakor som hans coaches lovade mig förra gången..

Denna helg är fortfarande lite oklar. Vi har våra alternativ och det finns ju alltid något att göra vi har bara inte helt bestämt oss än.

Annars vad kan jag mer dela med mig av.. Jo det är strålande sol och varmt idag igen!! NJUTER SÅ MYCKET


Förlänga året eller inte?


Här om dagen fick jag ett stort kuvert från Cultural Care. Dom skrev om hur det är dags att börja fundera på om man vill förlänga året som au pair och om man såna fall vill göra det i samma familj eller hos en annan familj. Man kan förlänga med 12, 9 eller 6 månader.

Så här känner jag.
Jag trivs bra med min familj och det fungerar superbra med William, jag älskar USA och kan inte slita mig ifrån New York. Men jag vill inte förlänga mitt år som au pair. Jag känner mig fördig med att vara au pair, att jobba och bo på samma ställe, att ha så många regler att följa. Sen är det så himla mycket annat som jag vill göra: resa, jobba, plugga och då känner jag att jag vill gå vidara och göra det.

Fast usch vad det kommer vara jobbigt att lämna allting här. Jag vill egentligen inte åka ifrån USA och New York, men jag kommer definitivt komma tillbaka! Och vännerna som jag träffat här är det många som jag är säker på att jag kommer ha kontakten med, vänner för livet!
Och vad skönt det ska bli att komma hem till Sverige, Stockholm, Ekerö. Familjen, vännerna och allt som finns i sitt eget hem <3

Emmmmmmmaaaaa!


Ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år.
Ett fyrfaldigt leve för Emma Björklund Lind som fyller 21 år idag. (Synd att du inte är kvar i USA nu när du har laglig ålder och allt) HURRA HURRA HURRA!!!!

Grattis björne, saknar dig!


Extremely Loud & Incredibly Close


Början av den här veckan har bara flugit iväg. I måndags och igår blev det stranden hela eftermiddagen, igår med Johanna och hennes kids. Fint sätt att spendera dagarna med ungarna! Och idag var vi på lekplatsen tillsammans med dom igen, killarna leker riktigt bra nu tillsammans!

Igår var blev det ingen tisdagsbio eftersom alla bra filmer går på de dåligaste tiderna dom kunde komma på. Men blev hemmabio hemma hos johanna tillsammans med Alisa. Vi såg filmen Extremely Loud & Incredibly Close, mycket fin och bra men sorlig och hemsk. Se den!



Love you superwomen <3

Tisdag 17 april


Igår var det en fin dag. Blev stranden hela eftermiddagen med andra barn och föräldrar. Barnen lekte super bra och jag satt och pratade med de vuxna. Efter det gick vi över till grannen och hade playdate. Blev mycket lek för William och mycket sol för mig. Jag kunde inte klaga!

Idag är det sol och varmt igen så idag blir det stranden tillsammans med Johanna och hennes kids. Mycket härligt ska det bli!

Och springtur ute i solen blev det nyss, så otroligt skönt!


Springbreak


Denna vecka är det springbreak för många av ungarna. För många au pairer betyder det en väldig massa jobb. Jag har det rätt bra som får lite fritid på förmiddagen iaf då W är på camp, men annars blir det jobb från 12.30 till 7.30. Så fantasin får flöda denna vecka så att vi har någonting att sysselsätta oss med.

Det är helt galet vad varmt och härligt väder det är idag. Är typ 30 grader just nu!! Och idag var jag på gymmet för första gången efter typ tre veckor.... det var riktigt skönt. Men lite jobbigt med stort bandage på fingret.
Jag måste boka en tid hos doktorn kom jag på så att dom kolla så att fingret läker som det ska.



Så här såg det ut när jag tog av bandaget 24 timmar efter att det hände..

The circle of life


Helt otroligt vilken fin dag det blev! Lion king var något av det häftigaste jag har upplevt, det var så galet bra gjort med kostymerna, musiken och scenerna. Det är svårt att beskriva hur det är, det är något som alla borde uppleva. Jag fällde några tårar under teatern, första gången i öppningsscenen när dom sjöng "circle of life" och alla häftiga karaktärer var på scenen, allt från elefant till antilop till giraffer. Det var svårslaget vilken känsla det var.

Men det var inte det ända bra med dagen, nej det var så mysigt att promenera runt i city med Johanna. Vi gick runt innan och efter teatern och hittade många nya fina, mysiga platser och bra restauranger (mycket lägligt på "resturant row"). Efter showen gick vi till en av restaurangerna där vi hade bokat bord. Mycket mysigt ställe och maten var riktig god.

Och nu är jag så nöjd och glad över dagen så jag sprudlar utav glädje.
































BROADWAY


OHHHH JAG ÄR SÅ GLAD!!  Idag är det dagen då jag ska få gå på en broadway show!!
Jag och Johanna ska snart åka in till New York, gå på The Lion King på Broadway och sen äta middag på något bra ställe. Vilken dag! Solen skiner och 20 grader, kan inte blir bättre!

Dejt


Blev en kvällsdejt tillsammans med south Africa igår. Jag och Elrie åt middag på Matsuri, det blev sushi!! Och sen blev det premiär för henne på frozen yoghurt.

Efter det blev det bio. Såg American Reunion. Så sjukt jäkla bra och rolig. Satt och dog av skratt!
När vi gick ut från salongen blev vi stoppade av en enorm man som jobbade där. Elrie började direkt försvara sig att hon inte hade gjort något. Men så fick vi två stycken gratis biljetter. Anledningen var att han hade fått order av managern att ge dom till oss för han tyckte vi var två av dom sötsate på biografen och han ville att vi skulle komma tillbaka. Wihoo! Gratis biljetter!!


"Men jag har ju inte petet mig i näsan eller nåt"


Igårkväll blev det utgång i New York, älskade New York. Det var meningen att det skulle vara som en sista utgång för Sabrina innan hon åker hem till Danmark men hon den stackarn fick en tand avbruten av att ha ätit en m&m. Sjukt.

Men så det blev jag, Alisa och Katrin som spårade loss. Det blev uppvärmning med en tequila shot, lite näsblod, ett finger i bandage, en tidig ingång på Lavo, mycket drinkar, dans på bästa dansgolvet- i snö, och sen avslutades kvällen på 24/7 diner och sen morgontåget hem. Tack för en grym kväll brudar!

Jag vaknade rätt tidigt ändå och spenderat dagen i sängen efter en skön dusch. Nu är kl fem och om en timma kommer Elrie tillbaka hem, då ska vi ut och äta middag. Förhoppningsvis sushi. Mums!!

Och jag längar tills imorgon då jag och Johanna ska på broadway och se the lion king!!! oh så kul det ska bli!






















Filmkväll


Ikväll blir det en mysig filmkväll med fina Johanna. Tycker så mycket om att bara hänga och inte göra så mycket, tillsammans med henne.

Igår var det en kul kväll tillsammans med trevligt sällskap. Blev milkshake på en riktig amerikansk diner med 50-talsmusik och musiklådor på bordet där man kunde välja sin egen låt för 25 cent. Glad var jag.

Idag och imorgon så är William ledig från skolan. Vilket betyder många timmar men som "ersättning" för det så får jag vara ledig nu i helgen! Wihoooo. Två helt lediga helger denna månad!

Pratade på skype med underbara Catta idag med! Usch vad jag saknar henne!


Torsdag


Det har varit ett par intressanta dagar sen i måndags. Det är otroligt vad mycket man använder båda sina händer. Jag har fått köra bil med en hand (med växelspak till och med) tvättat håret med en hand och gjort allt med en hand. Det har varit svårt men funkat.

Smärtan som var när jag tog bandaget av i tisdagskväll var hemsk. Nu är det lite bättre men det dunkar fortfarande sjukt mycket och så fort jag snuddar toppen lite grann så vill jag bara skrika rakt ut.

Hoppas det inte tar allt för lång tid innan det blir bra.


Ingen lätt måndag


Det började bra, William var ledig från skolan så vi var hemma och lekte och hade playdate planer efter lunchen. Men eftermiddagen blev inte alls som planerad.

När jag skulle göra min lunch så slant ja med kniven så att jag skar mig själv i fingertoppen. Jag trodde det bara var en lätt skåra men när jag höll det under vattnet så såg jag att de var lite värre än så. Jag hade skurit igenom ena sidan av toppen utav fingret så huden och kanten av nageln hängde bara fast i ynka millimetrar. Usch!
Det forsa blod och jag började få smått panik och undrade vad i sjutton jag skulle göra. Jag ringde min underbara vän Johanna för att få lite råd men så fort hon hörde orden kniv, finger, blod, vet inte vad jag ska göra så sa hon att hon åker på direkten. Så hon var hos mig tio min efter och hjälpte mig att få tag i mina värdföräldrar. Eftersom W var hemma och vf på jobbet så var Johannas Värdmamma en ängel som kunde ta emot W hem till henne så för honom var det som en playdate med deras barn.

Iväg till sjukhuset i Stamford, in på akuten vid ett-tiden. Lång väntan, kom till nästa stopp där det var betalning och skit, kvinnan säger att min försäkring inte gäller för att det är en travel insurance så drogs 320 dollar på mitt svenska kort. Vidare in till en doktor som skickade vidare till en annan doktor som var den segaste någonsin.
Till slut började dom iaf förklara vad deras plan vad och det var att lägga i lokal bedövning i fingret och sen sy på toppen av fingret.

Det tog nog en timme från att hon först la i bedövningen till att hon gjorde det hon skulle göra. Sen så visade det sig att det troligtvis inte skulle fungera att sy fast biten igen då den inte skulle få något blod så istället så klippte hon av biten från fingret. Så där bredvid min hand låg en liten bit av min nagel och mitt finger... ohh var så nära på att svimma men min ängel satt bredvid och höll mig i handen. Bästaste Johanna!

När biten väl var borta så slutade det inte att blöda. Dom la på bandage efter bandage och tröck och tröck. Vilken smärta!! Efter fem och en halv timma på sjukhuset kom vi därifrån. Min LCC kom dit på slutet också för hon hade pratat med min vm som hade blivit så arg att min försäkring inte hade funkat så hon kom dit och skällde ut sjukhuset som hade gjort helt fel att tagit betal av mig eftersom min försäkring visst gäller där! Tur att hon kom dit och rädde ut det så att jag kan få de mesta av pengarna tillbaka!

Mina världföräldrar som båda hade kommit hem senare på eftermiddagen för att ta hand om W var väldigt omtänktsamma och snälla när jag kom hem. Jag var helt slut och fortfarande i chock men hela situationen blev så mycket bättre av att jag hade Johanna med mig. Jag vill ge henne så mycket för det och jag kan inte sluta säga hur glad jag är att jag har henne. Johanna var helt klart min hjälte under dagen och jag hade inte klarat av det utan henne!







Totalt utslagen


Jasså så ett litet överrasknings blogginlägg från Alisa igår. Du ska veta att du är en sjukt jäkla grym människa du med Alisa! Så glad att du är min dude!! <3

Okej, nu en liten sammanfattning av helgen. Galen och underbar.
I fredags kväll blev det chill hemma hos mizzy med kortspel, armhävnings tävlingar, skratt och dans.
Igår kväll blev det middag  och sen beerpong hemma hos James. Det suger att spela beerpong och vara allergisk mot öl.. men det löste sig det med. Och sköna dudes det dära.  

Senare for jag och Johanna till New York för utgång. Det blev härliga samtal på tåget och jag hoppas att det inte fanns någon svensk som satt och lyssnade, rätt så pinsamt då.. Det blev både Gansevoort och Lavo och Brooklyn.

Vaknade upp och tog tag i oss själva och tog subway till kyrkan. Mötte upp Alisa och Sabrina så det blev lunch ute i parken i solen, Hillsong NYC och marknad med allt gott och blandat.

Mycket bra helg.

Bilder från i fredags.














bilder från i lördags













och från idag


















wooppie woop!!

HALLÅÅÅ!!! Alisa här, ville bara säga att Sara är grymmaste människan någonsin. Johanna också för den delen. Så himla fina tjejer :) Ikväll ska vi partaja! Först ska vi till ut och käka middag och sedan hem till James the Funny Guy! Höhöhö. Beerpong. Får se vilka som vinner. Jag röstar på mig och Mizzy, woop woopppp!!! Ok. Nu ska jag fixa min sminkning.. Om ni undra.. Troligtvis inte.. Kul. Byebye!!
/Russian monkey

wooppie woop!!

HALLÅÅÅ!!!
Alisa här, ville bara säga att Sara är grymmaste någonsin. Johanna också för den delen. Ikväll ska vi partaja! Först ska vi till ut och käka middag och sedan hem till James the Funny Guy! Höhöh. Beerpong. Får se vilka som vinner. Jag röstar på mig och Mizzy, woop woopppp!!! Ok. Nu ska jag fixa min sminkning.. Om ni undra.. Kul. Byebye!!
HA EN TREVLIG LÖRDAGGG!!!
/Russian monkey

Nu kör vi

Just nu är det iordningsfix med Johanna och Alisa. Ikväll blir det middag i stamford, hemmafest i stamford och utgång i New York. Taggade brudar!
Hört att Kissie är i New York nu i helgen och hade varit ute igår med en av de promoterna som vi har gått ut med en gång. Vem vet kanske dansar med henne ikväll. Nej usch det vill jag inte göra...
tja!

7 månader


Idag var det exakt 7 månader sedan jag flög ifrån Sverige.

Och idag har jag gjort påskägg.


Happy Easter everyone!


Det är långfredagen och det är "röddag" holiday, här i USA. William och min värdmamma är lediga och jag fick sovmorgon. Jag har nyss ätit frukost i sängen och sov till strax innan nio. Om man är van att gå upp 7 varje morgon så är nio en perfekt sovmorgon. Så skönt!!

Idag står det birthdayparty och playdate på schemat. Det blir påskpyssel med målning av egg bland annat. Det ska bli kul.

Hoppas ni alla där hemma får en glad påsk!



En av grannhusen kör på stort med påskpyntning.

God natt


Det blev en mycket fin kväll. Elrie, tjejen från capetown ringde och frågade om jag ville med och ta en kaffe. Men vi bestämde oss för att vara lite snåla och göra vårt eget och bara gå ut och hänga. Så med muggen full med söderte åtkte vi ner med hennes nya truck till standen. Vi satt på flaket med musik ifrån bilen, sjärnor på himlen, fullmåne och havet som luktade gott och lät sådär härligt. Det blev prat om allt mellan himmel och jord och det var riktigt härligt.  Mer sånt blir det definitivt!

Nu har jag värmt upp mig med en varm dusch, och är överlycklig över tanken att jag har sovmorgon imorgon!! jag börjar inte förrän kl tolv så kan sova läääääänge imorn! HUR skönt som helst.

God natt.


HejHej


Nu kom jag nyss tillbaka hem från en skön promenad som jag hann med nu så här i eftermiddagssolen. William är uppträdande i kyrkan så han var där i två timmar så passade på och gå ut. Jag har inte tränat på två veckor nu eftersom jag har varit sjuk. Jag hatar att inte kunna träna. Men nu känner jag mig bättre och är nu redo att dra igång igen!


musikdunk och nedvevade rutor


Det blev en sväng till mallet för att leta perfym till Alisa. Kom där ifrån med ett par varsina klackskor. Fan också, ingen bra idé att åka till mallet när man egentligen inte har råd att shoppa.

Sen blev det whole foods där vi köpte med oss sushi för att ta med det ner till stranden. Där satt vi med mat, sol och musik. Chill. Sen kom Lina och Jacob som är en ny kille i Darien. Trevligt Trevligt var det.

Nu blir det lite mer njut ue i solen på baksidan innan eftermiddagen tillsammans med William drar igång.











Jag kunde ju inte INTE köpa dessa godingar för endast 25 dollar, inte pjokigt!!

Onsdag


Är på riktigt bra humör idag. Det är jättefint väder och jag väntar på att Alisa ska komma hit så ska vi hänga nu på vår lediga tid. Onsdagar är en väldigt bra dag, jag vet att det är johannas hemskaste dag men jag älskar onsdagar. Lilllördag ju. Inte för att jag kan gå ut och festa eller nåt men det är fortfarande mitten av veckan. Inte långt kvar till helg igen.



Får se vad vi hittar på idag. Men en sak som är säker, det är alltid kul att träffa fina Alisa!

Spirit


Har fått ett sånt barnsligt sug på att se filmen Spirit.

Har börjat kolla på andra säsongen av 24. Serienörd? Nej Nej inte alls. Fast så överlycklig att Daniella nu har fastnat för Friday night lights. Efter att ha varit smart på lektionen så blev det en super trevlig lunch dejt med henne idag. Hon kom precis hem från florida, solbränd och fin!

Och när W hade simlektion passade jag på att sitta ute i solen och njuta. The spring is here!!


The hunger games


Det blev bio ikväll igen som väldigt många andra tisdagar. Såg nu filmen "the hunger games" som det har varit så sjukt mycket prat om. Jag förstår nu varför. Jag har ett ord. Hemsk.

Inte hemskt dålig utan bara hemsk. vad som hände i filmen och vad den handlade om var bara helt fruktansvärt jäkla hemskt. Jag kan säga att filmen var sjukt bra men det är en svår film att se, tycker jag iaf. Det blev en hel del tårar och det var svårt att sitta still.

Se den så förstår ni nog vad jag menar.


shimmering lights shampoo


Idag hittade jag förresten shampot som ska hjälpa till att få bort de gula tonerna i håret. Äntligen. Hoppas det funkar bara.

Och sen vill jag skicka ett grattis till vännen hemma på Ekerö som fyller 20 år idag. Riktigt kul för honom för nu får han grymt med vuxenpoäng!


ungar...


Jag tror det är åldern som W är inne i nu där det är mycket prutt och rap, mycket få allt vad han vill, och inne djupt i sina egna tankar som gör att många dagar blir väldigt långa och slitsamma. Jag börjar nu förstå uttrycket som jag kommer ihåg mamma använde till mig när jag var liten - "har du knäck i öronen eller varför hör du inte vad jag säger"

Jag kan ställa en fråga eller be honom göra något och får ingen respons och efter någon upprepning blir arg och höjer rösten och han förstår ingenting - "but I didn't hear you say that" ÅHHHHHH!

Woodbury Outlet


Kom nyss hem från bokstavligen en heldag på Woodbury Outlet tillsammans med Johanna och hennes två besökare! Det blev inte av att vi åkte igår men det var bara bra för det behövdes många timmar att hinna gå igenom hela stället. Helt sjukt var stort det var. Och nio kassar kom jag hem med. Blev lite gott och blandat, byxor, jeans skjorta, shorts, solglasögon, converse... continue... continue... Mycket lyckad dag!

Igår blev det en kul kväll också. Blev middag på ett diner med Alisa och Elire och sen blev det ett kärt återseende av boysen i stamford. Blev som alltid när det är fest där, mycket skratt och härligt folk.

Nu känner jag mig förresten mycket bättre. förkylningen är näst intill borta och huvudet känns inte så farligt. Skönt det!

Jag är redo för en ny vecka.


RSS 2.0