Stairway to heaven


Härlig dag i New York. Skönt gäng och mycket upplevelser.

Det blev bland annat svenska godisbutiken sockerbit, bästa smycksbutiken, washington square park där det var massa konstigt folk som demostrerade, en liten sväng till Brooklyn, promenad över hela brooklyn bridge tillbaka till Manhattan och middag på Hard Rock Cafe på times square. Rätt så soft har det varit.











BROOKLYN









Manhattan bridge





Brooklyn bridge















Nu snart ett godmorgon till er alla där hemma och ett god natt till er här borta!


Pole dancing


Vilken respekt man fått nu till dom som verkligen vet hur man gör pole dancing för satan vad svårt det är. Det är kul som tusan men det är jobbigt, det gör ont och det är svårt. Det var grymt kul att testa på det och jag skulle inte banga på att göra det igen!

Efter att ha hängt, glidit och snurrat runt stången kurrade det i magarna och det blev sushi, mums.

Sen blev det fika på det enda riktiga fika stället som vi hittat hittills. Det delades historier, planer och allmänt skit. Väldigt härligt är rätta uttrycket.







sköööönt med ledig helg


Oj säger jag bara för gårdagens kväll. Det blev hemmafest hos amerikanerna i Stamford, bjöds på lite för mycket shots och vin och sen var det igång. Kul var det i alla fall. Tre tjejer delade sängen hemma hos Johanna och jag får höra att jag snarkat hela natten?! Johanna måste ha drömt eller nåt...

Idag har det slappts så mycket som det bara gick. Eller nej jag var ute och tog en promenad i fina vädret också. Känns som vår nu. Sjukt.

Nu sitter jag och väntar spänt på kvällens aktivitet. POLE DANCING. Japp ni hörde rätt. Jag, Johanna och Alisa ska till Norwalk och dansa sexigt runt en stång. Kan ju bli en rätt så rolig upplevelse. Det är alltså en klass där dom lär ut hur man gör så tro inte nu att vi ska ut och dansa på klubben eller nåt sånt. Träning är vad det är!

Frågan är vad man ska ha på sig??

 

500 days of summer


...


American Idol


Hallå i stugan.

Det blev en väldig bra eftermiddag och kväll. William var tillbaka till sitt rätta jag och allt flöt på som det brukar. Under deras körtid åkte jag till bibblan och fick med mig lite nya filmer som jag ser fram emot att se. Jag älskar filmjungeln som finns där.

Sen under middagen så pratade vi svenska och jag lärde ut lite fraser som: hej, hej då, ha en bra dag, hej mamma, hej pappa och jag älskar dig. När jag sa jag älskar dig så gav han mig en stor kram och sa jag älskar dig tillbaka.

Nu sitter jag i min ensamhet som jag  ändå uppskattar så mycket och kollar på American Idol.


uppdatering


Bion i tisdags sög. Jag somnade i slutet.

Igår blev det en trevlig lunch med Alisa och Rikard och en trevlig middag här hemma med Johanna och Louise. Mina värdföräldrar bjöd hem dom på middag för att lära känna mina vänner lite bättre. Väldigt gulligt av dom tycker jag.

Imorse var jag och simmade på gymmet för första gången. Det tar rätt så fint må jag säga.

Har varit på min andra lektion idag också. Det gick i en väldig fart och det var lite svårt att hänga med ibland men läraren är riktitg bra och hjälper till så fort det är något som är oklart.

Nu är jag riktigt  trött och skulle helst bara ta en tupplur eller nåt men nu drar eftermiddagen igång och jag hoppas att den inte blir lika jobbig som gårdagens eftermiddag som var full med gnäll och tårar.


Biodags


Nu väntar jag på att Johanna ska komma förbi och plocka upp min och Lousie. Ikväll blir det Red tail!


Jag överlevde första dagen i skolan


Det var kul.

Men det kändes konstigt.

Helt ny skola, i ett annat land med ett annat sätt och inte mitt vanliga säkra språk. Jag kom dit i bra tid och försökte hitta en parkeringsplats, det var nästan helt fullt. Sen när jag kom in visste jag inte riktigt vart jag skulle gå men jag hittade mitt klassrum som låg först i en väldigt lång korridor. Det var mycket folk och man känner verkligen skillnaden på hur det är här och hur det är i skolorna i Sverige.

Jag har en rätt så stor klass, cirka 30 elever och det är en väldig blandning på dom. Min lärare är skön, påminner lite om min favorit från gymnasiet Peter Lucard. Jag tror dettta kan bli bra. Jag längtar nu tills på torsdag då det är lektion igen!






Första dagen på collage


Jag tror jag inte har berättat det men efter mycket jobb och slit så hittade jag tillslut en kurs på collage som jag anmälde mig till. Går runt lite tankar nu om att jag är dum i huvudet som gjorde det och hur ska detta gå?! Men det kanske bara är för att det är första dagen idag och jag är svin nervös.

Kursen är iaf en Entreprenörskaps kurs på 14 veckor. Det är två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 11.30-12.50 och jag har ingen aning egentligen vad som kommer göras på kursen. Men det ska iaf bli spännande och en kul upplevelse att gå på Collage. Önska mig lycka till!


sista veckan i januari


sjukt vad tiden går fort. Men vad är det man säger.. tiden går fort när man har roligt.

Blev träning i morse och sen kom alisa och en ny trevlig tjej över för bara slapp häng. Jag bjöd på lite lunch också, behövs sparas pengar. Blir bara högst en lunch ute nu i veckan.

Idag blir det simning igen med W och jag är så stolt över honom för förra gången vi var och simma såg jag väldigt bra bröstsim men blir så irriterad på hans simlärare som envisas med att barnen ska lära sig crawl först och inga grodben får läras ut. Hon kan bara vara tyst känner jag då...

Söndagen


Igår var det söndag och det blev ett väldigt bra avslut på veckan och helgen. Det var som sagt självförsvarskurs på au pair mötet och det var riktigt kul! Det är läskigt när man tänker på det om det skulle hända en att man blev anfallen. Men nu vet vi hur vi ska göra för att komma ur ett strypgrepp, hur man får in en riktig skrevspark, och hur man "klöser ur ögonen på en". Det var rätt så grova saker han sa men det var lärorikt.

Efter det blev det shopping på stop and shop. Alla ingredienser man behöver för en tacokväll blev det och sen hemfärd hem till Johanna. Och oj vad gott och perfekt det var. Mycket trevlig kväll men sköna tjejer och gott att äta. Kan inte bli så mycket bättre.






Bilder



Self defence


Hej och hallå. Igår blev det en mycket bra dag och kväll inne i New York. Basketmatchen var grym, båda lagen var riktigt bra Villanova mot St John, vi blev fans till St Johan men Villanova van med två poäng på tilläggstiden. Vi stod och skrek och försökte överrösta motståndarnas fans som råkade sitta runt oss och det blev en riktigt svettig och spännade match. Riktig kul upplevelse med atmosfären, cheerleaderna, maskoten och bandet som spelade.

Efter matchen som höll på i typ nästan 3 timmar även fast det bara var 20 x 2 min (det var time out varje minut, jag skojjar inte) så gick vi och mötte marc och satte oss och åt. Efter det lämnade Johanna oss och vi andra förtsatte till ett riktigt cool museum, "believe it or not" där vi gick runt i cirka två timmar, fick se en hel del coola saker och fick också pröva på att gå igenom ett laserrum. Jag fick plats 30 utav 214.. grymt!

Senare på kvällen satt vi på donken på times square och pratade om en hel del opassande saker att prata om sådär men oj vad kul det var. Efter ett bra tag drog vi vidare till Empire hotell där det var en nattklubb på taket med utsikt över manhattan. Coolt! Blev inte där så länge dock för det blev sista tåget hem. Skönt var det att komma hem och lägga sig i sängen när det fortfarande var mörkt...



Nu ska jag iväg på Au pair möte där det ska läras ut self defence, det ska bli intressant. Efter det blir det efterlängtad tacokväll med tjejerna.


live your life like a dream, don't dream your life through


Jag har kommit fram till att jag verkligen älskar livet som jag har här. Jag trivs med familjen och mitt hem och området där jag bor. Jag är så glad för mina vänner som jag har här och allt som jag får uppleva. Det är såklart en hel del tuffa stunder men skulle verkligen livet vara verkligt om allt bara flöt på utan utmaningar?

Jag har så många drömmar som jag vill uppfylla och jag känner att det är bara jag som kan se till att dom uppfylls och jag har kraften. Det här livet här borta ger en så mycket kraft och livsuppfattning så att det nästan är läskigt.

Så jag har satt upp mina mål och jag ska kämpa så hårt jag kan för att nå dom.

Födelsedagshälsning


Idag vill jag göra ett litet inlägg till min mormor som fyller år. Stort grattis och jag hoppas du har en superbra födelsedag!! Massa kramar borta från Amerika!


Missar man det i sverige får man ta det här


Jag är faktistk lite ledsen över att ha missat den svenska idol i år. Det är ju rätt så mysigt och kul ändå att ha lite fredagsmys och titta på idol. Men nej så åker man plötsligt till USA och här är tv4 spärrat... Men inte ska man vara ledsen för det för idag drog den amerikanska idol igång och tillsammans med Johanna satt jag och skrattade och fick gåshud åt alla de olika människorna. Detta kan bli det nya onsdags och torsdags myset!

Idag har det gjorts supergoda chokladbollar också (och inte med ägg i denna gång). Jag hittade mig även ett par nya springskor idag på mallet, så jag hoppas jag inte kommer få ont i benen nu när jag springer. Det ser dock ut som jag måste köpa mig ett par nya hörlurar också för dom gick helt plötsligt sönder idag när jag var och tränade. Helt värdelöst att träna utan musik ju.

Tisdags bio


Idag är det tisdag och vilken skön tisdag det har varit. Ändå så har slut -och höjdpunkten på dagen inte varit än.
Jag ansträngde mig hårt imorse för att boka våra biljetter till basketmatchen nu på lördag. När det kom till betalningsfrasen så visade det sig att det fattades en jäkla dollar på kortet... så iväg till banken fort som tusan och sätta in 40 dollar och sen hem igen hoppandes på att biljetterna fanns kvar, tur som det var fanns dom kvar så nu är jag, johanna, louise och rikard ägare till en varsin biljett till basketboll match på madison square garden nu på lördag!! Wihooo

Efter det blev det yoga på gymmet, lunch med tre trevliga tjejer på suger bowl, skypesamtal med en saknad vän och sen en bra eftermiddag tillsammans med William. Nu är det bio med Johanna och vi ska se Joyful noise. Mycket mysigt ska det bli!


Tjo


Idag har det varit en speciell dag då William inte haft någon skola och båda föräldrarna har varit lediga från jobbet.. martin luther king day. Jag jobbade från 8am-10am och sen började jag igen 4.30 och jobbade fram till middagen. Under min lediga tid tog jag och Johanna tåget(!) till stamford eftersom ingen av oss hade bil. Men det var bara skönt att komma ut lite. Och jag hittade nu en linsvätska eftersom mina som jag tog med mig snart är slut. Och så blev det lunch med Rikard och Anna.

Nu ikväll så har jag och Johanna varit väldigt duktiga och suttit och sökt runt på google som tokar. Vi gick dock i vinst och det är collage basketmatch på madison square garden nu på lördag, pole dancing nästa lördag och grand zero nästa söndag! Mycket bra jobbat!

Och tro det eller ej men det snöar ute!

William 6 år gammal


I fredags hade vi ett födelsedags barn i huset! Och oj vad han var glad, det är det ända han har pratat om de senaste två veckorna. Att han fyller år och hans karate kalas. Så på fredagen blev det lite presentöppning och sång vid frukosten. På eftermiddagen när han kom hem från skolan så gick hans dröm i uppfyllelse. Han blev ägare till en livs levande ödla. Så japp, nu har vi en ödla i huset med alla dess tillbehör som "crickets" som den äter. USCH! Men själva ödlan är rätt cool faktiskt.

Det blev självklart pizza till middag som dom hade beställt in så vi satt runt soffbordet och åt pizza och William öppnade resten av sina paket.

På lördagen var det födelsedagskalas som var ett karateparty. William var läraren och höll en karate klass för sina kompisar sen delade han upp tårtan med en stor kniv.

Idag var det en mycket god chokladfondue på melting pot som var för williams ära. Vi alla åkte dit och åt massa choklad. Williams mage växte lite sa han efter.

Så det har varit en lång helg med massa födelsedagsfirande. Men det är han så mycket värd, den söta lilla krabaten.


Mina dagar med min Catta

Vi hann göra rätt så mycket. Väldigt mycket vardagliga saker. Så som bibblan, filmtittande, bio, promenader, gymmet, luncher, gallerian, stranden, starbucks och självklart lek med william.


dagen efter är tuff


Igår kväll blev det som sagt dans natten lång. Även fast det kom igång sent och det blev mycket väntan så blev det en så galet rolig kväll. Klubbarna i New York är underbara! Danilla fick vi med oss också för första gången, äntligen.

När man står på dansgolvet bland massa människor, det spelas grym musik där basen bara dunkar i kroppen och ljuset blinkar i alla möjliga färger: Ja då är man lycklig.

Danilla lämnade oss tidigt och åkte hem med sista tåget, vi andra stannade kvar och det blev första tåget hem istället. Jag och min vapendragare Johanna stannade in i sista minutrarna och tog sedan en taxi tillbaka till stationen. Det var på håret att vi kom av tåget då vi sov som stockar. Kröp ner i sängen kl sju och sov till ett. Nu är det slappsöndag och senare blir det thai mat med Johanna och Daniella och efter det bio. Skönt blir det!



Vi började på Fridays med mat och drinkar





Står utanför Lavo och väntar på att få komma in. Satan vad kallt det var...










härliga vecka


Min kära Catta har nu åkt ifrån mig, hon lämnade mig i förmiddags och det känns tomt. Men jag är så glad att hon fick vara här och det har känns så bra att träffa henne. Det var precis som vanligt att ses även fast det var lite mer tårar vid ögonblicken vi först sågs. Nu har hon upplevt hur det är att leva som au pair och fått träffa min familj. Det känns väldigt bra. Den där tjejen är bra alltså!

Nu är det utgång på gång. Inne i NYC!! Så taggad! Lång väntan bara när det är många som ska in och vissa ska fixa naglar och grejer innan... Men kul ska det bli och dansa hela natten har vi tänkt!

Vilken underbar dag!!


Det blev träning på gymmet, anmälan till en kurs på collage, fika med två trevliga tjejer, fotboll med William och sen höjdpunkten: CATTA KOM HIT!! Jag och William åkte och hämtade henne vid tågstationen och det var tårar från oss båda och William bara stod och kolla på oss och förstod inte alls varför vi var ledsna. Happy tears var det!

Så himla kul att hon är här! Tisdags bio blev det också Johanna, Emma, Louise, Lina, Catta och jag. Fullt i biografen.. War horse blev det, mäktig film.

Ikväll är jag inte ensam i rummet för Catta är HÄÄÄR!!

The No Pants Subway ride


Nu vet vi varför det var så mycket bara ben inne i New York igår....

"The No Pants Subway Ride is annual event staged by Improv Everywhere every January in New York City. The mission started as a small prank with seven guys and has grown into an international celebration of silliness, with dozens of cities around the world participating each year. The idea behind No Pants is simple: Random passengers board a subway car at separate stops in the middle of winter without pants. The participants do not behave as if they know each other, and they all wear winter coats, hats, scarves, and gloves. The only unusual thing is their lack of pants.

The 2012 No Pants Subway Ride happened on January 8. Nearly 4,000 people participated in New York with tens of thousands more participating in 59 cities in 27 countries around the world."

Gå in på den här hemsidan och läs mer och kolla på video på det, jag lovar det är riktigt kul. Och precis så var det också!

http://improveverywhere.com/missions/the-no-pants-subway-ride/


Bortskämmardag


Äntligen blev det ett skype samtal med Alice!! Jag saknar dig.

Sen blev jag upphämtad av Emma och Louise för vi hade solning på gång. Jag var väldigt nyfiken på hur det var på ett solarium här i Amerika och ända skillnaden var väl typ att dom hade en som satt och jobbade i disken och att det kostade hemskt mycket. Men det unnade jag mig idag då jag känner mig blek som spöke.

Sen blev det mer härligheter. 60 min "svensk" massage!! En helkroppsmassage på en timme för $50 tyckte vi var ett rätt så bra erbjudande så jag och Louise låg där och bara njöt medan Emma fick fina svarta ögonfransar.


Det är svårt att sluta le och känna sig svävande på moln som i en dröm


När man är inne i New York, då är känslan precis så.

Vi åkte in till City idag precis som så många andra söndagar. Emmas nya au pair var med också, mycket trevlig. Vi hade som vanligt inget bestämt att göra men det blev en dag full med roliga små äventyr. Det är det som är så underbart med denna stad!

Jag älskar när..
Man kan gå ut på Brooklyn Bridge och bara knäppa massa kort och tycka det är skitcoolt.
Det finns så många häftiga butiker och bra shopping.
Folk tar av sig brallorna och går runt i kalsonger/trosor som att det är ingeting speciellt.
Man träffar på sköna människor på tunnelbanan som visst också är svenskar.
Central park bara är så helt underbart mysigt.
Taxi i city är väldigt billigt.
Utsikten från Empire State Building är oslagbart vacker.
Dom har världens bästa glutenfria restaurang i ett av de mysigaste platserna av Manhattan.
Man har så underbara vänner att uppleva allting med.

Detta var en kort sammanfattning om min härliga dag. Så det blev alltså äntligen Brooklyn Bridge, men vi gick inte över, det får bli en annan gång. Sen visade det sig att det var någon speciell dag eller nåt för plötsligt gick det runt folk i bara underbyxan och låtsades som att allt var som vanligt. Det är mycket knäppt som händer inne i stan...
Vi tänkte åka skridskor i central park men det var lite väl dyrt så planerna ändrades och vi åkte till Empire State Building istället och oj vad jag är glad för det. För det var något av det häftigaste jag har sätt! Tänk er att stå på en strand och kolla ut över horisonten, det här var som det fast det var ett hav av byggnader, ljus och liv, men det var ändå så fridfullt. Svårt att beskriva upplevelsen för det var obeskrivligt häftigt. Avslutade en underbar dag med middag som bara smälte i munnen.









Kolla Pappa och Niklas vad jag hittade!!!


Party Party















åh jaa


Middag med trevligt sällskap, Hemmafest hos en amerikan och utgång i Stamford. Johanna, Alisa och jag dansa oss trötta och svettiga. Det dåliga med att gå ut här är att amerikaner verkar ha svårt att släppa låss på dansgolvet men det struntar vi i och kör vårt iaf. Det var kul!

Det kommer bilder från kvällen lite senare för nu måste jag sticka iväg till tåget för idag är det New York city som gäller. Som vanligt så har vi inga planer på vad vi ska göra, vi lämnar det åt slumpen och ser vad som händer.


Soligt och fint sitter fint på en lördag


Jobbade i morse och sen när jag slutade så drog jag med mig Johanna på en promenad i parken. Den ändå skogen som finns här typ och oj vad mysig den är! Det blev tre varv runt och ett styrkepass stopp mitt på marken i löven med solen i ansiktet. Det är inte så dumt att kunna göra det i Januari känner jag.

Sen blev det hem och in i duschen. En timmes skype med härliga freppisch har det hunnits med också. Nu väntas det på att Alisa och Marloes kommer hit och ikväll blir det middag, hemmafest och utgång.

Chokladchock och ordbajs


Trevlig kväll med Brudarna med stort B. Chokladfondue i ett stort och ett litet lass och med tre glada tjejer. Och oj vad kul man kan ha åt en annans misstag, men denna gång var det dock mitt eget misstag. Det är väl bara att svälja och ta skiten nu.











När jag kom hem möttes jag av mina värdföräldrar i soffan tittandes på "Så som i himlen" (As it is in heaven) med svenskt tal och engelskt text. Det ska bli spännande att se vad som tycker om den!

birthday party at panera bread


William är på födelsedags på biografen, dom sitter nu och kollar på Alvin the Chipmunk och inga föräldrar eller nannys fick vara med. Jag känner dock att jag klarar mig utan Alvin. Jag sitter istället på Panera Bread med datorn och min New York bok. Dags att planera alla saker man vill göra inne i staden!


Stadium fast amerikanskt


Idag tog "svenska björnstammen" en liten trip till White Plains för att gå in på Dick's sporting good.. typ som en tusen gånger större och bättre Stadium. Precis det som jag letade efter när jag letade efter vinterjacka. Men nu var det springskor som stod på listan. Emma hittade de perfekta och jag hade inte lika tur. Även fast det är hälften så dyra här så känns det inte som att jag har pengar för det. Vart sjutton tar alla pengar vägen? Jag får kolla runt marknaden lite innan jag slår till känner jag.

Sen blev det mega lunch på Cheesecake factory.




Hockey


Igår kväll blev det inte alls någon lugn filmkväll hemma i pyjamas... men inte så mycket gjorde det när Sverige var i final och vinner!! Jag skyndade mig hem till Emma där hon och Johanna försökte få igång matchen på datorn. Igår var jag glad för tidsskillnaden för matchen började kl åtta på kvällen för oss istället för kl 2 på natten för er.. mohaha!

Dock var det svårt att få tag på matchen då SVT självklart spärrat programmet.. så första 20 minutrarna kollade vi på franska och det var väl sådär lagom mycket man förstod. Men sen så fick vi till det med engelskt tal. Och vilken nagelbitare det blev. Grattis till Sverige iaf, grymt bra!




Träningsverk


Hurtiga tjejer den här veckan! Blev som sagt Yoga i tisdags, i onsdags gjorde vi ett strykepass för hela kroppen och idag var det Zumba. Aj det gör ont i kroppen!

Men första veckan i Januari kunde inte ha börjat så mycket bättre. Och ikväll blir det första och ända dagen i veckan som jag bara ska vara hemma och ta det lungt framför en film. Och imorgon är det fredag, och sen helg. Så glad!

5 dagar till Catta kommer också, längtar så mycket!

Dött på datorn


Det är hur längesen som helst känns det som när jag pratade med någon på skype. Var är alla människor?  


Somebody like you


Yogan var faktiskt bra. Det var lugnande, avslappnande och strechande. Jag tror jag borde börja gå på den en gång i veckan, det skulle vara bra för mig och min dåliga balans och oförmåga att slappna av.

Hann åka till bibblan idag också och hoppades på att få hem den fjärde säsongen av friday night lights men den kommer tydligen in på torsdag så ja kom hem med sju stycken filmer istället.

Idag blir det inomhusfotboll med William. Det ska bli kul! Och ikväll... längtar så mycket... blir det bio! Äntligen, vi har varit hemskt dåliga på att utnytja tisdagsbion. Så ikväll ser vi New Years Eve!!

Början på 2012


I söndags så kan ni nog förstå att det blev en rejäl slappdag. Jag och Johanna gick väl upp sisådär kl 14.00 och åt gårdagens efterrätt som lunchfrukost och kollade på sex and the city filmen. Helt underbar dagen efterdag.

Idag måndag var det mer som hände. Jobb från 8-6 då William var ledig från skolan och värdpäronen var hemma från kontoren men hade massa saker att göra. Jag och W gick till lekplatsen och lekte drakletare på månen sen efter lunch åkte vi till skridskorinken och åkte skridskor. Det var inte det lättaste att hålla både mig och William uppe på isen men det gick. På eftermiddagen blev det playdate med mycket blandat humör och tankar. Kvällen har nu spenderats hemma hos Johanna med romantisk film och drömmar bort till New York. Det är så mycket som vi ska utforska där har vi lärt oss från våra New York böcker...

Imorgon är det tillbaka till vardagen som känns obeskrivligt skönt! Ska till gymmet då också vilket är efterlängtat efter långt uppehåll med sjukdom, jobb och resa. Ska till och med ha med mig J och E vilket blir extra skoj! Yoga ska vi slå till med också. Får se om det blir så skoj dock.. men jag gör ett tappert andra försök på det.

Gott nytt år!


Rubriken är nog rätt så populär just nu, undra varför..

Blev ett mycket lyckat nyårsfirande igår tillslut. Det började väldigt trevligt med middag som jag och johanna så duktigt lagat ihop som vi bjöd amanda, rikard och marc på. Det blev lite skålande och firande kl 6 också när det blev nytt år i Sverige och Tyskland. Märkligt det där med tiden. Men jag hoppas ni alla där hemma hade det bra!

Efter middagen som vi fick slänga i oss ganska så snabbt så åkte vi till Greenwich där vi tog tåget in till New York. Vi förväntade oss kaos på tåget och inne på Grand Central men det var faktiskt väldigt städat och lugnt. Inne i NY tog vi olika håll och killarna gick till sitt och vi tjejer gick till vårt. Vi var bjudna på fördrinkar på ett rooftop längst ner på manhattan och sen fest hela kvällen på klubben Veranda. I våra tankar tänkte vi värsta topplägenheten med utomhusverandra uppe på taket men vad möter vi.. jo världens minsta lilla skruttiga lägenhet där dom hade försökt tränga in säkert runt 30 pers. Tur att vi var sena och att vi precis skulle gå igen. Tog subway upp igen till klubben där det blev en stunds väntan på att komma in och när vi väl kommer in är det nästan tomt och drickan som hade lovats var i de minsta mängder jag sett. Rätt så besvikna tjejer var vi just då. En timme innan tolvslaget.

Men min och Johannas deal höll vi och oavsätt vad som hände skulle vi ha kul och det hade vi. Det kördes på snabbt som satan innan tolvslaget och sen var det full rulle. Storbildsskärm visade times square och det var skrik och ren glädje vid 00.00! Sen rullade drinkarna in och det dansades hela natten lång.

Skavsår på fötterna och trampdynor som inte gick att gå på var konsekventerna och trötta var vi när vi satt på tåget hem 05.35 på morgonen. Men jag kommer alltid komma ihåg den här kvällen och det var en speciell känsla att vara inne i New York på nyår. Vi var ju dock inte på times square men det var helt galet och kul ändå!!




















RSS 2.0