Vilken höjdare

 
OjOjOJ vad det var gott!! Johanna hade gjort ett utmärkt jobb med middagen och jag bara njöt till tusen. Huvudrätt, efterrätt uppäten till minsta lilla smulan.. bokstavligen talat slickat rent av Alisa.

Det blev också lite nya kläder från Alisas "släng" hög. Jag bådar över dagen då jag måste ta tag i min garderob och rensa ut den. Jag vill ha med mig alla mina kläder hem!
 
Även Lite OS tittande blev det och vi dreglade över musklerna på gymnastik killarna. Sen så måste jag bara få sagt att Johannas värdföräldrar måste ju vara några av de bästa som finns!
 
Tack igen Johanna för kvällen. Tummarna upp!
 
 

The king of pop

 
Måndag är här igen och jag sitter just nu och försöker skriva på min andra uppsats för mina tre sista credits. Uppsatsen om mig själv är klar och nu återstår den andra där jag får välja precis vad jag vill skriva om bara det har någonting med USA att göra. Jag valde att skriva om min stora idol Michael Jackson.
Det är bara så himla tråkigt och det är sååå mycket annat jag hellre skulle vilja göra just nu men jag måste bli klar med den så snart som möjligt.
 
Annars då. William är på camp igen, två veckor framöver har han camp mellan 8.30-3.30 vilket innebär en massa massa fritid för mig. Skönt för mig men jag hade inte haft något emot att han inte hade camp bara för att han skulle ha lite mer "riktigt sommarlov"...
 
Jag ser fram emot ikväll då Johanna ska bjuda på middag hemma hos henne. Ska bli så mysigt och gott (är en överraskning vad hon bjuder så vi får hoppas på att det är gott haha)  

Resemånad om en månad

 
Helt sjukt, måste bara få vädra ur mig lite.
 
Kollade kalendern och insåg att på tisdag är det den sista juli, vilket innebär att på tisdag är det bara en månad kvar tills jag, johanna, alisa och stora syrran åker till San Francisco och påbörjar våran resemånad. Sick!
 
Jag har alltså bara fyra månader kvar som au pair. Och en av dom veckorna har jag semester så då kommer jag ju inte ens jobba.
 
Alla helgerna som är kvar är i stort sätt planerade och gångerna som jag har kvar att gå ut i NY går att räkna på en hand. Usch så deprimerande.
 
Jag har mindre än två veckor kvar tills mamma, camilla och niklas kommer hit, jag längtar så mycket!
En vecka efter att dom har åkt kommer den nya au pairen, som kommer ta över efter mig, hit till familjen. Vilken konstig tanke att bara lämna över allting till någon annan, men det är ju så det funkar..
Sen bara tre dagar efter det kommer syster malin och bor med oss här i Darien. Fyra dagar har vi tillsammans här och sen är det dags att åka till Kalifornien och ha världens bästa roadtrip.
 
Förstår ni hur lite tid det är kvar och hur snabbt det kommer att gå. Och så mycket att se fram emot. Jag är lite i chock måste jag erkänna. Har aldrig varit med om ett år som har gått såhär snabbt.
 
Och vilket sjukt jäkla bra år det har varit!
 

Sicken skön helg

 
Efter att jag slutade jobbet och sagt hej då till våra gäster i lördags förmiddag så tog jag tåget till Stamford där jag mötte upp Johanna som hade jobbat på Abercrombi. Blev lite suktande efter kläder i mallet och godisköpande på Target. Sen tåg hem till Johanna i New Canaan där det blev en riktig slapp eftermiddag och kväll med HIMYM, Thai take out, film och godis.
 
Jag sov över där och vi tog tåget in till New York imorse tillsammans med Alisa. Marina möttes upp på Grand Central och sen blev det en heldag i Brooklyn. Upptäckte området Williamsburgh och jag blev helt förälskad. Finns nog inte ett bättre ställe. Secondhand butiker, restauranger, stånd längs gatorna och en massa snygga människor.
 
Jag blev två jeans shorts för bara $14 rikare och, ingen chock nu, men tre piercingar rikare. Tre nya hål i öronen blev det för både mig och Alisa rätt spontant sådär i ett ställe i Brooklyn. Har velat göra det länge och nu blev det av. Ett till kvarstår men det får bli en annan gång!
 
Så helt klart en grym dag i världens bästa stad tillsammans med grymma tjejer!
 
 
 

Gjädjetårar och sorgetårar

 
Igårkväll blev det riktiga sorgetårar framför filmen "My sisters keeper", en så bra men sorglig film. Mysig kväll med tjejerna!
Sen blev det också glädje tårar när jag läste mitt brev från farmor. Tack så jättemycket för dina fina ord! I love you!
 
Nu blir det jobb fram till tolv och sen är det helg!

It's fiday!

 
Fredag och det har varit en väldig chill dag. Tag sales, lek i grannarnas pool, brownies ute i trädgården, spring i vattenspridaren och twister spelande. Min värdmammas syster och dotter åker hem imorgon och dom var med mig och William hela dagen. Tycker verkligen om dom. Lite tråkigt att dom åker tillbaka till Schweiz.
 
Nu ska vi alla tycka lite synd om Johanna som varit med om något fruktansvärt idag... Hon blev Getingstucken. Stackare Johanna, vi kommer till dig ikväll och tröstar om dig. haha
 

Ett kvällsdopp i spöregn

 
Det blev häng vid "tennisklubbens" pool och strand med williams kompisar och en skön norska. Inte så tugnt jobb ändå när man kan sitta i solen vid stranden och njuta av en glass.
 
Pannkakorna jag skulle göra till lunch blev en katastrof förresten... Men William verkade inte ha något emot att äta pannkakor som mer såg ut som en hög med deg.
 
Kvällen bjöd på spöregn, blixtar och åska. Men det stoppar inte mig, Johanna och Alisa att ta ett kvällsdopp i Johannas pool. Dygnsura efter att ha varit både under vattnet och över vattnet värmer vi oss med marathon av HIMYM. Japp ni kommer få höra mycket av det nu...
 
Imorgon är det fredag och bara två veckor kvar tills jag får storbesök!
 

Skrämmer livet ur mig

 
Vilken panik jag fick igår. Min dator får vatten på sig (jag hatar mig själv för att jag är så klumpig) och slutar att fungera. Tangenterna gör inte alls de som dom borde göra och situationen såg väldigt mörk ut. Jag började panikslaget fundera på hur jag skulle klara mig utan en dator och kom fram till att det nog skulle vara omöjligt. Som tur var kryade datorn till sig under natten och nu är den igång igen som vanlig. Tack gode gud för det, vet inte vad jag skulle gjort annars.
 
Idag blir det en dag full med jobb, William har inget camp verken idag eller imorgon så det blir två långa dagar. Playdate är planerat för i eftermiddag och till lunch ska jag nog bjuda på svenska pannkakor.
 
Nu håller jag faktiskt på att rensa mitt rum och packar undan de saker jag ska skicka hem med familjen när dom kommer hit. Känns så konstigt att packa alla mina saker härifrån. Nästan svårare att göra det än vad det var att packa till när jag kom hit. Usch jag har FÖR mycket saker att ta med hem, men jag är för dålig för att slänga saker också... hmm får se hur detta går.

Onsdag

 
Sista dagen ensam hemma. Inatt hade jag sällskap utav vår katt Cloe. Hade nästan glömt bort hur mysigt det är att sova med en katt spinnandes bredvid en. Och appropå katter så har vår nya katt hemma i Sverige som var kattunge när jag åkte blivit stor och fått egen kattunge. Oh vad ledsen jag är att jag inte är hemma och kan se den.
 
Jag ligger nu ute på gräsmattan i solen och kollar på How I Met Your Mother. Helt fast är jag och är inne på tredje säsången nu. Om cirka en timma kommer familjen tillbaka från Disney Land och det ska bli kul att höra hur de har haft det.

Roadtrip framgångar

 
Sådär ja, nu har vi camping plats 1 natt i Grand Canyon för 5 dollar per person och boende 3 nätter på ett casino i Las Vegas för bara 40 dollar per person. HUR BRA?!
 
Det är så himla kul att sitta och drömma sig bort till september månad, och vår första halva är planerad och klar vilket känns skönt. Inte allt för mycket pengar är utlagda och de största utgifterna är i stort sätt utlagda. Shit det börjar verkligen kännas på riktigt. Är en konstig känsla när en dröm kommer gå i uppfyllelse!
 

Ledig dag nummer två

 
Tisdag och ännu en dag helt för mig själv. Kunde ha sovit väldigt mycket bättre i natt och jag vet inte hur många gånger jag vaknade under natten och morgonen och bara vred på mig. Men gick upp vid halv tio tiden och bara chillade ett tag, sen iväg till gymmet och nu ska jag rulla ner till stranden och njuta av solen.
 
Ikväll planeras det planeringskväll. Roadtrip i Cali måste planeras och fler hotell måste bokas. Så sjukt att det snart är dags. Ghaaaa!
 
 

Ledig måndag

 
Så ja här är jag och riktigt njuter av att vara ledig och ensam i huset. Familjen är borta på semester i Orlando och jag är på semester i Darien. Helt okej tycker jag.
 
Det var så skönt att inte behöva ställa klockan igårkväll efter en mysig kväll tillsammans med Johanna och Elrie. Vaknade upp i morse och kände mig utvilad. Dagen idag har gått så snabbt och jag har slappat ordentligt. Men jag har också visat uppskattning för mina fina vänner och jag bjöd dom på middag här hos mig ikväll. Jag bakade och lagade och vi åt och vi skålade.Jag bjöd på min egna favorit - fetaostfyllda färsbiffar med hackebackspotatis, tsatsiki, sallad och majskolvar till huvudrätt och till efterrätt glutenfria brownies med glass, grädde, jordgubbar och varma hallon - och det var så sjukt gott om jag får säga det själv.
 
Efter middagen låg vi utdäckade i soffan och kollade på föräldrafällen, en riktig klassiker!
 
Tack för kvällen tjejer, ni betyder så mycket för mig<3
 
 
 
 
 

Silverbay au pair course

 
Det blev en riktig härlig helg på ett sjukt fint ställe mitt uppe bland bergen i up state NY. Cirka fem timmar bilresa upp och vi kom fram sent på kvällen. Många av de kurserna vi helst ville göra var redan fulla och det fick bli uppskrivning på de som fanns kvar.
 
Kurser, solning, bad, kanot, god mat, sköna människor, kvällshäng på bryggan.
 
Två kurser på söndag förmiddag och efter lunchen blev det in i bilen igen och tillbaka till Connecticut.
Det var en sjukt värd helg för tre credits.

Off to Silverbay

 
Usch vad det regnar idag. Igår var det också dåligt väder och kallt var det.. "bara" 23 grader. Helt sjukt hur jag har börjat vänja mig vid den där sjuka värmen vi har haft så mycket av. Så nu när värmen sjunker ner till under 30 så tycker jag det är kallt. Jag kommer nog frysa ihjäl när jag kommer hem till Sverige...
 
Jag ska snart åka och hämta W från camp och sen skjussa honom till en playdate och efter det är jag ledig fram till onsdag kväll. Jag åker till Silverbay över helgen och min värdfamilj åker till Disney World imorgon tills på onsdag. Så i början av nästa vecka har jag huset för mig själv. SÅ skönt!
 
Ha en bra helg! Hörs när jag kommer tillbaka efter lite pluggande uppe i bergen.
 

Happy Birthday!!

 
Idag fyller världens bästa Fredrik 20 år!!! Stort Stort Stort Grattis till honom på födelsedagen!
 
Jag saknar dig så mycket kompis!
 

torsdagskväll och HIMYM

 
Mätt och belåten, packat väskan inför helgen och nu redo att bara krypa ner i sängen och glo How I Met Your Mother. Var kanske en dum idé att gå med i Netflix. Äsch nej det var det inte för det är sjukt värt det!
 
Så imorgon åker jag och Alisa iväg till Silverbay. En liten håla mitt i ingenstans, uppe i New York state, nära huvudstaden Albany. Det blir en weekend course för att få mina tre sista credits. Jag skulle väl hellre gjort något annat men men, bara göra det bästa av det! Och vi vet hur vi tar oss dit nu iaf. Hyrbil blev det som vi har fyllt upp med främlingar för att göra det billigare, blir nog bra det!
 
 
 

Svårt att simma i en pool utan vatten...

 
Efter att jag skjussat William till hans Camp åkte jag vidare till gymmet där jag hade tänkt simma. Men när jag kommer dit så är poolen stängd.. Ah! Så onödigt, åkt hela vägen dit och så har poolen inget vatten! Så tillbaka till bilen och tillbaka hem,  ja ja det var väl inte meningen att jag skulle simma idag. To do listan är rätt lång så bra med lite extra tid för det. Börjar få lite smått panik över allt som måste fixas innan roadtripen och till hemfärden...
 
 

Smore's

 
Nu är jag nybliven förälskad i smore's. Första gången jag prövat men absolut inte sista. Det har regnat och åskat sen i eftermiddags men inte ska man väl ändra planerna för det. Jag och Johanna tog oss hem till Alisa där vi satt ute på hennes baksida under tak och mös med våran engångsgrill (som man tydligen kan hitta här med, så har vi gått hela sommaren och trott att man inte kan), marsmallows, choklad, kex och jordgubbar.
 
En fin kväll med mina fina<3
 

Ingen lugn stund här inte

 
Början av den här veckan har jag varit en riktig latmask och bara chillat framför How I Met Your Mother hela måndagen och solat med Alisa igår. Men idag har jag slitit. Började med en dödensspringtur ute, är ju som att träna i en bastu... sen tvättade och dammsög jag bilen, var på tiden kan jag säga, kunde knappt hitta bilen på parkeingen nu när jag var på lite shopping för den var så himla ren. Då vet man att det var illa.
 
Så nu har jag alltså varit och köpt grejer till kvällen. Det blir grillning av marshmallows och för första gången ska jag pröva på att göra smore's. Känner mig rätt efter som inte prövat det förr... Om vädret tillåter, för det dundrar och brakar där ute nu. En till thunderstorm verkar vara på väg.
 
Igårkväll blev det tisdagsbio tillsammans med Johanna och Alisa. Den fjärde Ice Age filmen såg vi. Visst den var kul och det lol:ades en del men nu får det räcka, inga fler tack. Den första var oslagbart bra och dom bara förstör med att göra flera!
 
 
Snodde en bild av Alisa. Hmm inte är den fin inte. Men den beskriver trion rätt så bra<3

Sex måndagar kvar

 
Jag kom nyss på att det är bara sex ynkla måndagar kvar innan jag åker iväg på min resa. Herregud..
 
Idag har jag slappat framför How I met your mother hela dagen. Kände verkligen inte för att göra någonting annat. Om en timme drar jag igång med jobbet men nu lite mer netflix.
 
Det var en bra helg. Det blev en massa middagar med sushi X och mexicanskt x2. Det blev hänga stranden på lördagen sen en´grymt mysig restaurang i Westport och letande efter butik öppen efter tio för vi var i akut behov av glass. Sleepover hos Alisa och sen heldag i City på söndagen. Shopping i Soho och letande efter diner med sjungade servetriser.. hittade ingen så blev mexikanskt igen som kvällen innan. Kom hem från City med en "amerika bikini" äntligen hittade jag den!
 
 

Översvämmning i källaren

 
Kom nyss hem från en heldag i city och det har varti världens storm här i Connecticut. Det hade regnat så mycket att det hade börjat komma in vatten genom källarfönstret...
 
Jag är helt slut nu och ska sova, men tänkte bara kika in här först. Mer om helgen och lite bilder också får det bli imorgon. God natt och sov gott alla kära.
 
Ps. Hotell i NYC för veckan mamma, camilla och niklas kommer hit är bokat. Helt obeskrivligt glad är jag över det! 26 dagar kvar. Jag längtar!

Sushi X

 
Nu kom jag precis tillbaka från en mysig middag på Sushi X tillsammans med Alisa och Sabrina. Bästa restaurang idén någonsin - äta hur mycket som helst för $20.
 
Våra gäster kom tidigare ikväll, min värdmammas lillasyster och hennes nio-åriga dotter, dom båda verkar riktigt härliga.
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis bara jobba två timmar på morgonen och sen är jag off. Hoppas Hoppas!
 
Nu ska jag snålanvända netflix (hemsida man kan kolla på obegränsat med serier och filmer) och bli medlem för  endast den första månaden - som är gratis. Perfekt ju.
 

Friday the 13th

 
En sån där läskig otursdag idag... En sålänge har jag klarat mig undan utan några besvär.

Svängde förbi hos Johanna lite tidiagre idag och fick med mig lite kläder därifrån. Hon flyttar imorgon till ett helt nytt hus med sin värdfamilj och alla saker måste packas ner. Då blev det storstädning av garderoben och jag var där och räddade lite kläder som annars hade hamnat i soppåsen. 
 
Det har precis skypats med familjen som höll på att grilla där hemma.. Det blev mycket resesnack för snart är dom ju här ju!! Hotell måste bokas för mamma, camilla, niklas och mig för en vecka i NY och packningslista måste göras med syrran för månaden då vi ska resa runt på västkusten. Herregud vad jag längtar!  
 
Ikväll vid sjutiden kommer våra besökare som ska bo nere i källaren i två veckor. W är helt sjukt taggad på att hans kusin kommer hit.
 
Resten av kvällen är en sålänge oplanerad.

 

Suck för folk som inte kan tvätta händerna...

 
Fy vad irriterad jag blir på folk som tar tvålen i händerna innan dom har blött dom under vattnet. Helt fel ju! Man tar först händerna under vattnet för att blöta dom, sen tvål, gnuggar runt och sen sköljer man av dom under vattnet igen. Alla borde kanske se "tvättahänderna" filmen dom visade på au pair skolan.....
 
Ikväll blev det faktiskt middag ute på Post Corner Pizza även fast det bara är torsdag. Dom skulle inte kunna gå dit imorgon eftersom min värdmammas syster och hennes dotter kommer hit imorgonkväll. Så jag följde med för pizza, hur gott!? och sen när vi kom tillbaka hem gick jag till mitt favvoställe här i området och läste min bok. Senare på kvällen kom Elrie och vi satt i mörkret på bänken och bara pratade ut.
 

Time of my life

 
Över 100grader och det är ändå inte så varmt som det brukar vara. Idag är det underbart!
 
Blivit klar med den ena hemläxan för kursen nästa helg och det känns skönt. Mindre skönt att inte veta hur vi ska ta oss dit... det ligger ju ändå typ 4 timmar bort. Det får nog bli hyrbil på något sätt.
 
Sen har det stekts och svettas i solen och pratats med min ën av mina fina kusiner. Du är saknad!
 
Det blev upphämtning av W på camp och sen direkt över på playdate hos grannen, men jag behövdes inte så jag kunde gå hem. Sitter här nu igen på baksidan och njuter. Inte mycket jobb idag inte!
 
Och imorgon är det fredag igen, ser fram emot en lugn och mysig helg tillsammans med mina fina!
 

Onsdag

 
Här var det dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. Har varit en blandad början vecka. Upp och ner och hit och dit.
Igår var det iaf exakt en månad till att min mamma, lillasyster och lillebror kommer hit. Jag längtar så mycket!
 
Idag blev det slapphäng med KompisAlisa.. brunch på Sugerbowl och komedi i min säng. Tillsammans flamsade vi på skype med Rikard. Sorry dude.
 
Har varit på stop and shop och förberätt lite inför ikväll. Då blir det mys med Johanna framför So do you think you can dance. Vi är riktiga töntar jag vet, men heey, vi bryr oss inte!
 
 

Har inte mycket att klaga på

 
Gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss men inte sämre för det. Santos som vi tänkte pröva en andra gång var ingen höjdare och en timme kändes som flera så vi tänkte gå vidare men såg att klockan var så pass lite att det lockade mer att ta sista tåget hem istället för första. Skönt att komma hem när det fortfarande var mörkt och sitta och snacka kärleksbekymmer i Alisas kök istället.
 
 
Vaknade ändå i hyfsad tid idag och det blev hämtmat på Chipotle som åts i parken sen blev det suktan på massa fina kläder på mallet och dräglande i biosalongen åt filmen Magic Mike. Den var definitivt full med ögongodis men den höll inte riktigt upp till förväntan. Men nu har vi sätt den!
 
 
 

Turn up the music

 
Idag har det planerats lite inför roadtrip i Kalifornien. Hotell i San Francisco har bokats och de första dagarna är uträknade, resten tar vi lite senare eller tar det som det kommer väl på resan. På en roadtrip ska man vara spontan och göra lite vad man känner för för stunden. Så otroligt taggad!
 
Nu pumpas det remixer och taggar inför kvällen. Det blir en så älskad tacokväll hemma hos Johanna med drinkar och tillfix sen partytåget in till City där det blir fest och dans hela natten lång. NYC<3
 
 
 
 

Grattis världens bästa storasyster!

 

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Jag är inte hemma och kan inte sjunga för dig där man jag sjunger för dig härifrån och grattar dig på födelsedagen! Jag hoppas du har en jättebra dag och njuter av att fylla 22 år. Shit du börjar bli gammal nu... hihi. Nej det är ju den gylleneåldern!

Hoppas du vet hur grym du är och hur mycket jag saknar dig! Jag längar så mycket till att du kommer hit och till våran resa. Hela september tillsammans i USA. Ghaaa vad roligt det ska bli!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS igen! Pussar och Kramar till syster Malin <3


Fredagsmys

 
Det blev mys hemma hos Alisa igårkväll tillsammans med henne, Johanna och Sabrina. Glass i stora lass och filmtittande. Såg Project X - SJUK FILM. Vilket partymood man fick i början av filmen.. sen spårade det ut och herregud.. Ingen vuxen borde nog se den filmen. Men det blev hysteriskt skrattande och det är ändå en riktig ball film.
 

Lukten av grillat

 
Jobbfredagen är över och det blev en väldigt slapp dag. Efter att jag fått ett gratis pass med personlig tränare på gymmet drog jag och plockade upp Johanna. Vi åkte till en park och skulle lägga oss och bättre på brännan men gick inte så bra i denna värme.. man smälte ju nästan bort! Och sen hade vi lite problem med fåglar och en rädd johanna så vi drog därifrån. Hem till Johanna och hade det kul till slow motion inspelning som jag hittat att jag har på min kamera. Sjukt kul!
 
Nu sitter jag ute på baksidan och känner lukten av grillat från grannhusen. Jag vill också ha! Jag tänker på något typ såhär och jag nästan dör över hur gott det skulle vara:
 
 
Mums!! Har inte ätit en sån här fin grillrätt sen förra sommaren. Mamma och Pappa kan man skicka lite grillat på posten?.. Nej nu ska jag göra något annat till middag och sen blir det häng tillsammans med Johanna och Alisa. FREDAG IDAG!

Torsdag

 
Nu ikväll så hade jag erbjudit mig att jag kunde lägga william och passa honom på kvällen så att mina värdföräldrar kunde gå ut och ha lite egentid som tack för att jag fick ledigt gårdagen. Det blev väldigt uppskattat och dom gick ut för dessert. Så jag satte mig i soffan och skrattade åt wipeout samtidigt som jag började på en av mina uppsatser jag måste göra till helgkursen jag ska göra om två veckor.
 
Jag ska bland annat skriva en fem sidor lång uppsatts om mig själv... Man ska bland annat berätta om sin familj där hemma och det är väl ungefär så långt jag kom en sålänge. Men jag fick en sådan hemlängtan och så stor saknad av min fina familj när jag satt och skrev om dom.
 
Till er: Mamma, Pappa, Malin, Camilla och Niklas - Jag älskar er

Bam Bam Bam

 
Igår blev en riktig höjdar dag med 4th of july firande tillsammas med Marina. Så obeskrivligt coolt att vi är här nu tillsammans, i New York, inte lilla Ekerö!
 
Det blev mycket gående, skvaller och prat, kaffedrickande i central park, svenskt lösgodis på bleeker street, dyyyyr sushi och sist men inte minst fyrverkerier. En jäkla massa raketer var det och sjukt häftigt. Vilken känsla!
Det var dock massa folk, trångt och varmt och lång väntetid. Flera personer hann svimma innan raketerna ens hunnit börja. Jag och Marina var inte några av dom, och vi såg hela showen. Inte mycket fyrverkerier som kan slå detta nu.
 
Tog tåget hem vid elva och var riktigt nöjd med dagen. Tack fina Marina!
 

Bildbomb 2 - Miami


Bildbomb 1 - Midsommar

 
 
En riktig bra midsommar hade vi!

Happy 4th of July

 
Idag är det 4 juli vilket här i staterna betyder independence day. Jag jobbade fram till kl tio imorse så nu är jag ledig hela dagen! Hur skön?!
 
Så idag är planerna att åka in till NY och träffa Marina. Vi ska strosa runt och bara njuta av staden och firandet, sen har vi tänkt middag och såklart kolla på fyrverkerierna som dom har varje år. Ska tydligen vara hur stort som helst. 6 miljoner dollar har dom spenderat på bara raketerna.   Blir en bra dag!
 
 

Segt med uppdatering

 
Det finns så lite tid känns det som och så mycket som behövs göras. Men nu är det första veckan i Juli och jag är tillbaka för jobb i en och en halv månad till ungefär. Sjukt. Min lilla grabb har camp i stort sätt hela sommaren, hur skönt som helst. Jag måste börja plugga för mina 3 sista credits, planera resemånaden och börja söka jobb till när jag kommer hem. Samtidigt som jag har så mycket jag har kvar här jag vill göra och så mycket tid jag vill hänga med mina fina vänner.
 
Igårkväll blev det choklad fondue på melting pot för att fira fina Alisa som fyllde 21 år. Skönt för henne att göra det här i USA. Myndig igen, för andra gången, fast i ett annat land. Jag och Johanna får glida runt omyndiga ett tag till..
 
Nu är det tisdag med stekande varmt och skinade sol. Hört det är skitväder hemma. Usch. Jag kan sola och bada lite för er också!
 
Oh pratade precis med Catta, Emma och Sofia på skype. Emma och Sofia har jag inte pratat med sen jag åkte, sjukt kul att se dom. Och Catta, jag är så ledsen att vi inte har pratat så mycket men det känns så bra varje gång vi väl pratar. Jag saknar henne så det gör ont.
 

Hurra Hurra Hurra

 
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
GRATTIS
 
Idag fyller underbara bästa Alisa 21 år. Du är så sjukt grym och att jag har dig som vän gör mig lyckligast i världen. Jag är så glad att jag träffat dig och jag kommer aldrig att släppa dig. Jag älskar dig men det är mer än bara ord, och det vill jag visa dig genom att vara en lika bra vän tillbaka.
 
STORT GRATTIS TILL DIG KOMPIS ;)
 

I'm back!!

 
Finns inga ord för att beskriva hur BRA veckan har varit. Jag ÄLSKAR Miami och jag ÄLSKAR Alisa! Jag kommer berätta mer om resan och lägga upp bilder på det imorgon för nu är jag helt slut. Ville bara säga hej och visa att jag lever.
 
Ps. Sjukt vad kul vi har haft det!

RSS 2.0