Tillbaka i Darien

 
Segt med uppdateringen nu. Helgen har spenderats tillsammans med min syster på ett riktigt skithotelll i New York City (man får vad man betalar för), det har varit massa shopping, festande,middag med johanna, empire state building, marknad och bara njutit av NYC. Nu har hon dock lämnat mig och sitter på flyget nu tillbaka till Sverige.
 
Jag känner mig rätt ensam som inte har haft en helt ensam minut på typ fem veckor. hahah.
 
Jag åkte ut tillbaka till Darien idag till min familj här, mitt andra hem. Känns ändå skönt att landa lite här nu de sista dagarna innan jag åker tillbaka till sverige. Så fem dagar bli det här nu, sen tar jag mitt flyg sent torsdag kväll och kommer till Sverige på fredag. Jag längtar till att komma hem!
 

Mahalo Maui

 
Ohhh ville inte åka ifrån Maui, vi alla har blivit totalförälskade i ön och det svider i hjärtat att behöva åka därifrån. En riktigt riktig bra vecka hade vi!
 
Nu har vi faktiskt redan kommit tillbaka till San Francisco, (tredje gången här nu), vi flög från maui kl tre och kom fram på oaklands flygplats kl 23.30 lokaltid. Stressade till barten och kom fram på San Franciscos flygplats där vi väntat nu i cirka 5 timmar, det har ätits, sovits och dreglats lite på stolarna, ups. Flyget till New York går om cirka en timma. 
 
Ser fram emot en härlig helg i New York, visa syster min den bästa staden och bara njuta min sista tid i the big apple. Oh känns jätteskönt att komma tillbaka till "mitt hem".  
 
 

Sköldpaddor och delfiner

 
Idag blev det upp tidigt och iväg för att snorkla. Ut med stor båt, ner och snorkla och vi ser sköldpaddor på riktigt nära håll och delfiner ifrån båten. Så jäkla coolt.
 
Nu ska vi iväg på happy hour och kareoke. 
 

Surfing dude

 
Japp idag har vi prövat på att surfa. Hur jäkla grymt som helst. Jag verkligen total älskade det och jag ville inte upp ur vattnet och lämna ifrån mig min bräda. Jag förstår människor som har det som livsstil, så rätt. 
 
Hade en riktig bra avslutning på dagen också då vi gick och såg en Luau show. Det var precis vid havet, i solnedgången, massa god hawiansk mat, dans och världens coolaste show med riktig "hulahuladans". Hawaii är fan helt otroligt!
 

På utflykt i regnskogen

 
Det blev en heldagsutflykt till Hana idag, på andra sidan ön. En dryg tre-timmars biltur på de minsta och krokigaste vägarna (we survived the way to Hana) ut till en 4 timmars promenad ut i djungeln. Hur häftigt som helst, jag skojjar inte när jag säger att vi har sätt sååå mycket fint idag, vet inte hur många gånger vi tappade hakorna och bara glodde. Badat i vattenfall, gått genom bambu skog och hållt 6 papegojor över hela mig - check!
 
Imorgon blir det surflektion som gäller! 
 
 

Nu är vi här - Hawaii

 
Det var en helt sjukt jäkla bra roadtrip. Så många upplevelser, minnen, skratt och äventyr. Vi kom tillbaka till San Francisco igår vid cirka tre-tiden efter en lång tur i bilen från Santa Babra. Men route 1 blev det och helt klart en vacker syn som var värt alla kurvor. En efterlängtad bro fick vi se i SF när vi kom dit också, vi hade ju inte haft sån tur med vädret tidigare när vi var där men nu såg vi äntligen Golden Gate Bridge. 
 
En riktig mysig och god middag blev det på Rainforest Café där vi delade ett äckligt vin men skålar och skratt. Några få timmars sömn fick vi i värt otroligt dåliga hotell...(värre än det förra i SF. Vad är detta.. varför så dyrt med bra hotell i San Francisco?!) innan jag, johanna och mailn blev väckta av alarmet halv fyra på morgonen. Hej då och ses snart till Alisa blev det som kunde sova kvar och som inte skulle med sitt flyg tillbaka till Sverige förän senare. 
 
Efter en lång dag sitter vi nu här alla tre i ett underbart hotellrum i Maui. Vi har pool, jacuzzi, nära till havet, utsikt över vulkanen, eget kök och allt som man har i ett hem. Vi har ett helt eget lyxhem här nu en vecka på Hawaii. Det känns som en dröm. 
 

Santa Babra

 
Nu är vi och hänger i Santa Barba, vårt sista stopp innan vi åker tillbaka till San Francisco. Vi har haft en sjukt bra tid i Los Angeles, grymt ställe. Åkte runt i Beverly Hills och Bel Air och såg en massa kändisars hus, bland annat Beyonce, Jennifer Aniston, Brad Pitt och Angelina, Jennifer Lopez, Johnny Depp, David Beckham och Victoria, Lady Gaga, George Clooney och en massa massa andra. 
 
Vi har också hängt Venice Beach i Santa Monica och standen i Malibu. Västkusten är grym! 
 

Sol, surfdudes och pizza på stranden

 
Vilken härlig dag, först lite spionering runt i Newport efter OC platser. Sjukt coolt att ha varit här där Ryan, Marissa, Summer och Seth har varit...vet inte om de andra var lika fascinerade men jag tyckte det var grymt. 
 
Bra tajmat kom solen fram efter och det blev skön strandhäng hela dagen. Bra röda och brända är vi nu och mätta efter supergod pizza som vi åt på stranden.
 
Imorgon bär vi av igen. Då blir det Universal Studios i LA, ascoolt! Så från imorgon till på söndag är vi i LA, Santa Monica och Malibu. Sen är det två nätter i Santa Babra innan det körs vidare till San Francisco där vi sover en natt innan vi går olika håll... Alisa hem till Sverige och vi andra till Hawaii. Helt sjukt vad tiden går fort. 
 
 
 
 

The OC

 
Oj oj, förlåt för dålig uppdatering. Har hänt en hel del sen senast och det finns inte ens möjlighet att berätta allt. Men kort och gott så lämnade vi Las Vegas riktigt nöjda över LV och taggade över att få se Grand Canyon. Det var sjukt jäkla häftigt att se det med egna ögon och det blev mys i solnedgången, grillning av korv vid campingen, sov i bilen och sen upp tidigt för att se soluppgången. Nöjda tjejer.
 
Sen bar det av en riktig lång biltur till San Diego. Genom route 66 med åsnor mitt på gatan... 
Efter bara en och en halv dag i San Diego med sea world, old town, city och ocean beach så är jag fullkomligt kär i San Diego. Hur fin och mysig stad som helst. Vill definitivt tillbaka dit igen.
 
Men vidare bär roadtripen och vi åkte imorse genom Laguna Beach för att sen ta oss vidare till Newport Beach. The OC:s hemland. Jag tycker det är skitcoolt. Vi bokade ett rum som är enorm, precis vid stranden och har allt man behöver för att känna sig väldigt bortsämd. Hur bra?! 
 
Imorgon blir det beachhäng här i Newport. Vi bara chillar och har det bra helt enkelt! 
 

On the road again

Nu tackar vi för oss i Vegas och det har varit helt galet här i staden. Älskar den. Kommer definitivt tillbaka hit någon gång! Nu är det dags vidare till nästa stopp. En natt camping i Grand Canyon. Blir mycket spännande. Hej så länge.

Best birthday ever!

Vilken kväll! Tjejerna total överraskar med en helt otroligt bra kväll och jag hade verkligen ingen aning. Det blev först super god middag på en jätte jätte fin restaurang. Jag kunde helt seriöst dö för den maten, sjukt vad det var gott! Sen går vi ner till Lobbyn där de tydligen fixat en LIMOUSINE till bara oss!! Vilken chock jag fick och fy fan vad coolt. Limon tar oss till inget mindre än.... en manlig stripklubb..hihi. För er som har sätt filmen Magic Mike.. det var EXAKT som på filmen. Jag typ skäms fortfarande efter att ha suttit uppe på scenen med en massa snygga killar dansade runt mig. Helt sjukt. En kväll jag aldrig kommer glömma och en födelsedag som absolut var den bästa. 20 år i Las Vegas är sjukt nice. Och jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över mina fina tjejer som gjorde allt detta för mig. En massa kärlek till er alla tre! <3

rullar runt med stil

 
Fetaste bilen har vi fått för vår roadtrip. Måste bara få skryta lite och berätta hur otroligt coola vi känner oss när vi åker runt och får alla blickar på oss. Folk som tar kort och undrar för dom själva hur fyra unga brudar kan ha en sån nice bil. 
 
Sen måste jag bara säga hur sjukt grym den här resan är. Det är exakt en vecka sen idag som vi började äventyret och tre härliga veckor kvar, så galet. 
 

Oh Happy birthday!!

 

Vilket uppvaknade jag fick imorse på min stora 20 årsdag. Brudarna väckte med sång, paket och glass så otroligt gulliga. Las Vegas är awesome men synd att man inte fyllt 21 istället. Hangover efter igårkväll är bara förnamnet men kul hade vi när det festades till och det blev alllt från skattattacker på golvet, iskrig, drinklekar, poledancing och spel i casinot. 

Idag är också sista dagen i den upplysta staden Las Vegas. Blir nog lite lugnare ikväll men ut för födelsedagsmiddag på the strip. imorgon bitti drar vi vidare till nästa stopp - Grand Canyon. 


San Francisco

 
Våra tre första dagar på vår resa har gått snabbt. Riktigt härligt har vi haft här i fina San Francisco. Fy satan vad kallt det har varit dock. Vi var inte alls beredda på denna kyla med mestadels bara shorts och linnen i packningen.... 
 
Vi har bland annat hängt med våra australienska dudes, cyklat fyra pers på tandemcykel, försökt se Golden Gate Bridge men inte lyckats (antingen har någon flyttat den eller så har det varit för mycket dimma..hm börjar tro att det inte finns någon bro efter två trips dit men inte kunnat sätt någon) vi har sätt husen i serien "Huset Fullt" hängt runt University of San Francisco, gått upp och ner för nästan 90 graders backar, ätit på Cheesecake Factory och bara chillat i parken med rosévin. 
 
Imorgon blir det upp tidigt för att hämta ut vår bil. Då börjar själva roadtripen. Första stoppet blir Yosmite National Park där vi ska hänga hela eftermiddagen. Under natten kör vi till LAS VEGAS. Galet vad kul det ska bli!! Och om bara några dagar fyller jag 20, födelsedagsfirande i LV på fredag, whoop whoop!
 
(internet är jättedåligt så ni får nöja er med inga bilder för tillfället. Det får komma senare) 

Äta salladsblad och spela ukalele

 
San Francisco är KANON!
 
Igårkväll när vi kom, efter en sjuk jobbig flygresa, (tre timmar sent plan) så var intrycket av staden inte den bästa. Svinkallt och äckliga personer, ruttet hotell med delat badrum och minsta lilla rummet. 
 
Men så fel, visst hotellet är inte alls det finaste men läget är bra, nära till mycket coola ställen. Blev en frukost imorse på 50:tals Diner, promenad längst marknad ner till hamnen. Alcatraz från långt håll och långa steg upp för de branta backarna. Chill i parken med hippa människor och kineser i Chinatown. 
 
Nu blir det snart skaldjursmiddag vid Pier 39, kanske tillsammans med våra Australienska vänner Andrew och Luke som tydligen också är här nu i San Francisco, sjuk tajming. 
 
Livet är härligt och lyckoruset är högt. Hög på livet helt enkelt. 

RSS 2.0