Godmorgon



Här sitter jag ute på baksidan och och äter min favoritfrukost. Finns inte mycket bättre än gröt med kanel, valnötter, russin och jordgubbar. Och att äta det utomhus också. Fin start på dagen.

Senare kommer Alisa hit. Inte så långt tills vi åker till Miami!! GHAAA vad jag längtar!

blixtar och dunder


Blev ingen bio ikväll, blev Pineapple express tillsammans med Johanna nere i min källare istället.

När vi sitter där nere hör vi hur det börjar åska. Spöregn, blixt och åska är det ute nu. Från ingenstans, var ju så bra väder hela dagen.. Men jag ska erkänna och säga att jag är en riktigt wuzz när det kommer till stormar. Så får se om jag kommer kunna somna nu eller inte. Skulle verkligen behöva en godnattssömn.

Men min värdmamma lugnade ner mig och sa att det bara är en liten storm, inte alls farlig. Men det är rätt stormigt för mig. Vill inte ens veta vad jag har att vänta mig om det här bara är början....


Tisdag men känns som måndag


Det blir helt fel i dagarna när det är röda dagar. Är ju tisdag idag men eftersom det var helgdag igår så känns det som att det är måndag. Man blir ju förvirrad...

Jag skjussade Emma och Anna till stamford imorse, och nu är dom nog tillbaka i New York. Det var riktigt kul att dom kom hit och hälsade på. Och jag blir bara mer och mer medveten om hur LITE tid det är kvar för mig som au pair. Snart är det jag som blir "utbytt" så som Emma blev för lite mindre än en år. Herregud...

Helt sjukt varmt är det idag. Och min energi är på noll. Men den här veckan kommer gå fort den med så det är bara att njuta av dagarna.

I helgen planeras det att åka till Six Flags! Längtar redan.


Memorial Day


Måndag idag men har varit helgdag så båda värdföräldrarna har varit lediga och Emma och hennes syster har varit här. Fick uppleva en typisk Amerikansk parad genom fina lilla Darien. Vi alla satt där på trottoaren och kollade på alla som gick och åkte igenom i paraden. Riktigt kul.

Senare bestod dagen utav lek, frozen yoghurt, sol i parken med Alisa och Johanna, springtur, middag med familjen och sockerkick på the meltingpot. En fin memorial day helt enkelt!

















Elrie mötte jag på där också!











Bra avslutning på dagen tillsammans med goa Emma och Anna som var så snälla att bjuda med mig på chokladfondue. Alltid lika gott, alltid lika trevliga (och snygga) servitörer och alltid samma sockerkick av det. haha

Bakishäng = söndag


Vaknade upp trött men glad efter gårkvällen. Hade fått finbesök av den tidigare au pairen Emma som var här innan mig och hennes syster som är på semester i New York och kommit hit över helgen. Riktigt kul att träffa Emma igen och träffa hennes syster.

Senare på eftermiddagen kom Alisa och hämtade upp mig. Blev foodshopping på whole foods. Laddade upp för en rejäl grillning hemma hos Johanna. Fyra brudar levererar världens jäkla brakmiddag med hamburgare, pommes och majskolvar. Första hamburgaren sen jag åkte hemifrån. Blev lite hallelujah moment.

Satt ute i mörkret lång tid efter maten ätits upp och pratade om allt mellan himmel och jord. Sjukt vad fyra tjejer kan komma in på och diskutera.. Riktigt mysigt var det!












Födelsedagsfirande i NY

Började med fredagspyssel med Alisa. Det var ju en viss tjej som fyllde 20 i torsdags och det skulle vi fira på lördagen. Blev födelsedagskort och krona. Jag gav upp mina försök, eller rättare sagt mina försök till att göra något blev inte godkänt av Alisa så hon gjorde det mesta och jag mest kolla på...



Fast bakade en GALET god ryttarkaka gjorde jag i alla fall!



Picknick i Bryant Park hade vi ju tänkt först, men spöregn fick oss att panik ändra våra planer. MCdonalds är sjukt bra i nödsituationer...




Fina födelsedags tjejen!







Passerade Times Square på väg till Restaurang Row för middag.



Massa sjömen hittade vi där





Drinkar och middag blev det på en thai restaurang kallad Yum Yum, klassad till New Yorks bästa thai ställe. Sjukt bra var det!











Sen blev det taxi till nattklubben Santos













Underbara älskade brudar!!









Blev sen uppmötning av fint matchande killar från Brooklyn och dans på Veranda, såklart...





Galen dancebattle mellan dessa två. Alisa svårslagen vinnare. You go girl!



Avslutning på 24/7 diner såklar. Vårt stammishak nu ju. Börjar bli illa när servitören kommer ihåg en och vet exakt vad man vill ha.... Har tydligen frågat samma fråga varje gång vi har varit där.
jag - Oh excuse me.. one question..
servitören - wait, I know what you are gonna ask.. if we have corn tortilla.
jag - oh yeah
servitören - and the answer is still no.
jag - Oh.. then I want..
servitören - I know what you want. French fries with cheese. right?
jag - Oh yes!

haha illa...



Sjukt kul kväll blev det! Grymma tjejer <3

Förlåt för dålig uppdatering


Det har varit full rulle hela helgen och idag har det varit holiday - memorial day. Så det har vairt väldigt dött här på bloggen. Men allt är prima ballerina med mig och det har varit en mycket mycket bra helg som jag måste berätta allt om så fort jag får tid!

Lite tips?


Jag har ingen aning egentligen vilka alla är som läser den här otroligt fina bloggen... men jag tänkte bara skriva att om det är någon som har varit eller känner någon som har varit i kalifornien så ge oss tips på vad vi måste se/göra, körsträckor, bra hotell/motell och ja allt som man vill veta för att få ut så mycket som möjligt. Skulle vara great! Tack tack



Ikväll blir det mys med Johanna då det är premiär av So you think you can dance! Wihoo


Fågeljävel kunde du inte hittat någon annanstans att skita!


Jaha nu har man blivit officiell bajamaja. Sitter ute i trädgården då det plötsligt kommer något från himlen. Vad kan det vara annat än - jo självklart fågelskit. Rakt ner på mig och mina papper. Fågeljävlar!

Ska nog flytta in nu istället. Sitter och söker runt på google, mailar om tips, kikar på kartor och försöker planera för vår roadtrip. Alisa skulle vart med men hon ringde och sjukskrev sig... Jag känner mig egentligen inte heller så kry. Blivit smittat med en förkylning. Så inget gym blev det idag. Var synd för jag hade blivit lovad en personlig tränare, en annan gång kanske!

Nej nu ska jag tillbaka till planeringen. (fortfarande arg på fågeln)



Lifeguard


Vi var lifeguards ikväll och satt på deras utkiksplats. En helt tom strand, stilla vatten, sjärnklar himmel och musik i högtalarna. Nu ska jag sova gott. Good night!

The Story - Brandi Carlile


All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you

Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you...

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you



Onsdag


Lugn dag.

Fick fint fint samtal av Emma B på skype idag. Så kul att prata med henne! Saknar henne här borta i USA.

Känns som att det är så många som åkt hem, och det är fortfarande många som åker hem också. Jag är så glad att jag har mina skatter Johanna och Alisa kvar till slutet och att Danilla bara åker någon vecka innan det.

Vi var ute och middag på Post Corner Pizza nu ikväll. Konstigt att göra det på en onsdag, det är ju en fredags tradition. Men det är min värdmammas föräldrars sista kväll här och då "firades" till med pizza.



Nu är det bara att vänta, för om ett tag så kommer J och plockar upp mig. Får leva spontant ikväll för vi har inga planer. Spännande att se vad kvällen har att erbjuda....


Någon klisjuka eller något


Kliar på hela kroppen gör det. Blir galen! Johanna bli också galen för på henne kliar det också. Vad händer med oss?

Kom precis hem från tisdagsbio. Såg filmen The dictator, galen och rolig precis vad jag hoppades på. Lite för grov på vissa plan men vad kan man förvänta sig när det är Sacha Baron Cohen med i bilden.

Väldigt deprimerande det har regnat hela dagen idag med. Men det blev en mysig träff med Daniella vid lunchtid och det blev en bättre eftermiddag än vad det var igår tillsammans med lillkillen. Bortsätt att jag fick en akut magsmärta som höll i sig i kanske en timma då jag verken kunde ligga, sitta eller stå.

Men imorgon är det onsdag. Lillördag! Whooop



Saknar dessa två snubbar. Come back guys!

Tålamod är en fiskares bästa vän


Tålamod är inte en nannys bästa vän....

Usch vilken jobbig eftermiddag det blev. Regnigt och tråkigt väder. Lillkillen lyssnar inte ens med halva örat, blir sur för att man inte är rolig längre, försöker förklara att jag inte är rolig om jag inte är glad och jag är inte glad om inte han uppför sig och lyssnar. Tog evigheter att träna karaten och min mage kurrar. Vissa dagar är verkligen bara skit. Då får man tänka på dom som är bra och vara glad att delen dåliga dagar är många få jämfört med dom dagar som är bra!

Söndag kväll


Igår kväll fick jag pröva att köra en mustang. Slirade runt på parkeringen vid stranden och kände mig skitball. Sen satt vi med nercabbat under stjärnorna. Precis som i film.


Beach a la Darien


Idag blev det strandhäng hela eftermiddagen tillsammans med Johanna och Alisa. Sol, musik, havet, bränna och njutning av sommaren. Bra där! Ett första dopp blev det för oss alla också. Satans kallt var det...

Jag och Alisa avslutade med middag på sushi X. Mätta och belåtna, väldigt mätta. Men vad bra den restaurangen är!

Snart ska jag ut igen på promenad med J.














Gott gott och film i bilen



Igår kväll blev inte heller riktigt som det först var planerat. Det var först meningen att jag och Johanna skulle till Fairfeild och hänga på en bar med två grabbs. Men efter mycket strul med bil och grejer så kunde vi inte ta oss dit.

Vi ändrade då om planerna och jag fick låna bilen och plocka upp Johanna. Det blev glass och nötmix från Whole foods och sen ner till stranden där vi satt kvar i bilen och kollade film. Och inte vilken film som helst- sommaren med Göran. Den är ju FÖR bra. Riktigt mysigt att sitta där och titta också. Kanske ett påhitt som bara vi kan komma på men det gör vi definitivt om igen!







Lite kul med foton kan man ju ha också....


Den överraskande välkomnadet jag fick när jag kom hem var mindre roligt. Det var inte ett trevligt ett. Orkar inte förklara men kan säga att min värdmamma inte var på sitt bästa humör. Morgonen därpå var allt lugnt igen men det är intressant hur ens persons humör kan svänga så plötsligt...

Grattis på födelsedagen bästa farmor


Det är just nu födelsedags middag för världens bästa farmor där hemma med hela tjocka släkten. Jag fick vara med på en hörna och säga hej över skype! Det var så kul att se dom allihoppa och ni ska veta hur mycket jag saknar er! Jag hoppas ni får en fin kväll och att du farmor får en jättebra födelsedag! Massa kärlek till er <3


Sommar och sol

Sommaren är verkligen här. Stekande sol och svettig värme. Igår på min lediga dag så låg jag på stranden och njöt. Brände mig rätt rejält på hela ryggen, rumpan och benen. Men det hör väl sommarn till lite grann...
Det blev tacos hemma hos Johanna igårkväll och sen var det planer på utgång i city. Men planerna ändrades och det blev film och mys i casa a la sara istället.
Idag blev det lite shopping av nya bikinisar så här årstiden i ära. Och nu är det stek och musik på Johannas gräsmatta. Sjukt nice!

Miami!!!


Efter mycket fram och tillbaka och tjat och väntan så har jag och Alisa äntligen bokat vår Miami resa!!!! Den 24 juni åker vi och kommer tillbaka den 1 juli. Hotell är bokat också och det är precis vid miami beach. Så sjukt taggade tjejer vi är nu. 36 dagar kvar och sen är vi där och är young, wild and free!!!



Miami Beach At Night Picture

New York City


En ledig torsdag är inte ofta det händer. New York en vardag är inte ofta det händer heller. Helt awesome var det!

Jag och Daniella möttes vid klockan på Grand Central. Promenerade ner längst 5th avenue till Central Park. In i Central Park Zoo och såg massa olika djur. Ingen madagaskar Alex eller Marty.. men dom är väl kvar i Afrika eller har jag fel.

Efter det promenerade vi vidare, dansuppträdanden överallt, coolt folk, volleyboll, sol och glass. Gick till Strawberry Fields (utan jordgubbar, Daniella) hyllningen till John Lennon.

Japp och sen vad är inte bättre än att slå sig ner i mitten av en äng och bara njuta av solen. Så himla skönt och underbart att ligga i mitten av världens största park i världens största stad och bara tycka att livet är så sjukt gött!




























By the way...


... har jag sagt att jag är ledig från och med imorgon?

Familjen åker nämligen till Boston över helgen (jag fick inte åka med) men jag ska inte klaga för då får jag vara hemma och ha huset för mig själv och vara ledig. Tackar Tackar!!

Morgondagen planeras att spenderas inne i NY tillsammans med Daniella!

Strandhäng en onsdagkväll


Blev superväder nu i eftermiddags. En sådan fin kväll måste man ju ta vara på. Johanna kom och plockade upp mig så drog vi ner till en av våra fina stränder här i Darien. Vi hade filt, ljus, musik, spel och massa att prata ut om. Så mysigt.









Några andra ungdomar var där och levde rövare...

The lucky one


TUR

SLUMP

ÖDET

Det är frågan?

The next episode


Va hände med vädret?! Var ju klagofritt i helgen men nu, regn och regn hela tiden.

Rätt tråkig men produktiv dag. Städat garderoben, tränat, fått en ny kamera, köpt nya favvosupervitaminer, fått mitt student ID så att jag kan kolla upp mitt resultat för kursen och nu är det snart dags att hämta W.

Ikväll blir det "the lucky one" på bio tillsammans med Johanna. Myspys.



Jag lämnade ju in min kamera för lagning men dom kunde tydligen inte fixa det så jag fick e helt nu istället. Klagar inte!



B - vitamin. För hud, naglar och hår. Funkar riktigt riktigt bra!

Finare söndag är svårt att ha


Blev en toppendag inne i New York igår tillsammans med Johanna och Alisa. Solen var uppe och det var hur varmt sm helst. Vi fick en toppendeal på hyrcykel och vi fick cykla i två timmar till priset av en timme. Så iväg på New Yorks gator på cykel... lite läskigt kanske.. Sen in och runt HELA central Park. Så fint så man blir knäsvag.

Efter det blev det take away sushi som vi åt uppe på ett berg mitt i parken. Sällskap av John, en av killarna från Brooklyn och där sätt vi och bara njöt. Fanns ingenting att klaga på alls!



















































Söndagkväll blev också fin tillsammans med  J....

Lördag kväll


Det blev en mycket mysig kväll i lördags med mina fina tjejer. Jag och Johanna köpte med mat från Whole Foods, la ut picknick filt, högtalare, tidningar, ljus, choklad och nötter.

Alisa kom efter ett tag och vi satt ch Pratade, skrattade och mös tills stackars Johanna fick någon akut matförgiftning eller något. Så snabbt packa ihop och bära av sig hemåt. Men en bra kväll var det ändå. Mindre rolig natt för Johanna men dagen efter var hon okej!

















Soccer game, fairies and biking.


Nu har jag slutat jobba för dagen. Skönt. Bränt mig på både axlar, armer och ben. Skönt.

Det blev vinst för the black mambas på fotbollsmatchen och jag fick ett förvånade samtal från en av coachernas vän...

Sen har det lekts fairies ute på baksidan hela eftermiddag och fortsatt att lekt fairies på cykeln och på lekplatsen. Lillkillen är en mästare på cykling nu!

Snart plockas jag upp av Johanna och vi ska ha mysig middags picknick ute i det härliga vädret.

Jag ber om förlåtelse för dålig bilduppdatering för min kamera är ju på lagning men jag hoppas Johanna kan ta med sig sin ikväll så jag kan bjuda på lite bilder senare.


Fått blommor av världens bästa kille


Knackade nyss på min dörr, öppnade och där står William med en bukett blommor. "This is for you because you take care of me" som en liten "morsdag present" som är imorgon. Så gulligt!! Oh vad det värmer i mitt lilla hjärta!

Idag kommer jag jobba lite annorlunda tider. Börjar snart, 11.30 och jobbar fram till senast 17.30. Jag ska med William på hans fotbolls match och sen är det väldigt fint väder idag så kanske åker en sväng till stranden eller nåt.

Kvällen är fortfarande oplanerad. Får se lite vad som händer och höra med ligan vad det känns för. Imorgon blir det en heldag i NY. Kanske hyra cykel och strosa runt i Central park.

Bilder från i höstas i Central park.



'










Fredag kväll


Jag tog med mig morföräldrarna och William till Post Corner Pizza för att äta middag igår kväll. Mina värdföräldrar var iväg på något i kyrkan så det var bara vi fyra. Mycket trevligt var det, hur goa personer som helst.

Senare på kvällen blev jag upphämtad precis som förra fredagen. Vi åkte till Darien för att köpa glass men nästan alla sorterna var slut. Böt ut glassen till vin. Så satt vid en brasa restaurangen hade på uteplatsen och drack, pratade och hade mysigt. Charmig kille.

Reseplanering!


Wihoooooo!! California here we come!!

Varit hemma hos Johanna nu under dagen och planerat lite resor. Bokat flyg från New York till San Francisco den 31 augusti till den 27 september! Fy fan va UNDERBART! Det blir roadtrip där i nästan tre veckor, några stopp vi tänkt oss är San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, San Diego, Los Angeles, Santa Monica, Malibu, och massa små stopp på vägen. Så grymt!

Sen kommer tyvärr Alisa behöva åka hem tidigare till sverige eftersom hon kom tidigare än mig, typ den 20 september. Då drar jag, syrran och Johanna vidare till Hawaii och ha det gött där i en vecka. Sen tillbaka till NY och spenderar helgen där. Ohhhh vad taggad jag är!









Besök besök


Nu har Williams morfor och morfar kommit till huset och oj oj oj vad glad han var. Stannade uppe sent för att hinna se dom gjorde han. Men tror inte ens han kommer vara trött imorgon för han kommer vara lika uppspelt då.

Jag satt nyss och drack en kopp te tillsammans med dom - så typiskt engelskt. Väldigt goa är dom och det kommer nog bli mysigt att dom är här. Mina värdföräldrar har dock tagit källaren för att sova i och där med tagit tv:en där nere. Så ingen filmkväll där på ett tag. Ja ja, jag ska nog överleva...

FREDAG IMORGON!!! JAAA

Skype är så himla uppskattat


Har precis pratat med familjen på skype. Så skönt när man får höra och se dom, uppdatera sig och dom lite grann. Fick in lite planering med storasyster också som kommer hit till min sista resemånad för att resa tillsammans med mig, Johanna och Alisa. TAGGAD ELLER VAD!! Imorgon ska vi tre här borta på denna sidan av atlanten träffas för att planera och boka. Syrran får vara med på skype då också!

Igårkväll smet jag iväg till Johanna för att slippa bokklubben. Blev en mysig kväll med en massa nödvändigt prat om allt möjligt. Skönt att släppa ut allt vad man har i huvudet och dela med till varandra. Två är starkare än en.

Ikväll kommer morföräldrarna hit. William klättrade på väggarna imorse för han är så glad. Får försöka hålla honom nere på marken nu i eftermiddag...

Born to be alive


Livet är till för att leva. Det är inte tid eller plats för att vara olycklig och tynga ner sig själv. Man ska vara glad över allt man har och se solljuset, tänka positivt och göra det bästa av alla situationer. Livet blir bra mycket bättre då!



I'm sexy and I know it


Det är inte bra när låtar som egentligen inte små nyfikna öron ska höra kommer på på radion. W frågade idag vad ordet sexy betyder och om det är okej att han går runt och säger I'm sexy and I know it...

Både måndag och tisdag har varit riktigt bra. Full med energi och har haft det super tillsammans med lillkillen och mina fina vänner. Idag har jag varit tom på energi och bara gjort massa tråkiga ärenden. Men det är bara upp med hakan, lillördag idag ju. Snart helg igen!

Imorgon kommer min värdmammas föräldrar hit och hälsar på. Dom är från England och kommer stanna här i två veckor. Det kommer bli fullt i huset. Men det ska bli kul att träffa dom och min värdfamilj är super glada att ha dom här.

Ikväll håller min vm sin bokklubb här i huset. Massa Darien fruar som pratar om böcker och massa skitsnack i detta lilla hus. Om jag kan smita iväg till Johanna så gör jag det mer än gärna. Skönt att ta igen tiden vi missat med varandra nu i helgen. Känns helt seriös konstigt när det har gått en dag och vi inte sätts...

8 månader


Igår var det ju 6:e Maj. Vilket innebär att jag ha varit här i åtta månader nu, fyra månader kvar. Herregud vad tiden går fort. Det är blandade känslor över att året snart är slut. Det är så sjukt galet roligt här borta och jag gillar verkligen att bo här. Min familj är super men jag tycker samtidigt det ska bli skönt att komma hem till min egen familj och att inte bo på jobbet.

De fyra månaderna som är kvar med jobb kommer vara tuffa men kommer gå så himla snabbt. Jag ska verkligen njuta allt vad jag kan av varje dag. Det kommer vara sommar med sol bad och värme, underbara kompisar, fester, New York, resor och förhoppningsvis lite besök från nära och kära. Oh kommer bli grymt! Eller nej rättare sagt DET ÄR grymt!

Tänkte på vad det är som jag har gjort och inte gjort under de månaderna som jag har varit här nu. Det är väldigt mycket. På båda fronterna. Men tänkte ränka upp lite saker som var vardagligt hemma som jag inte har gjort sedan jag kom hit:

  • Träffat min familj
  • Cyklat
  • Ätit hamburgare (dåligt med glutenfria här borta..)
  • Ridit
  • Kört på motorvägen
  • Spelat piano
  • Tagit ett långt skönt bad
  • Rapat vid middagsbordet
  • Strukit kläder
  • Ätit köttbullar och makaroner
  • Hoppat studsmatta
  • Ätit en glasspinne
  • Gått runt naken hemma
  • Kollat på svensk tv
  • Ätit korvstroganoff
  • Klippt gräset
  • Betalat inträde till klubbar
  • Köpt drinkar när vi vart ute på klubbar
  • Täffat min vänner (förutom två som jag hade möjlighet att träffa här)
  • ätit blåbärspaj
  • Åkt buss för att komma fram någonstans
  • Ätit bullar
  • Åkt skidor eller pulka
  • Ätit kebab

Och en massa massa mer men kunde inte komma på fler nu..


Helgen


Mizzys graduation var sjukt ball! Det var hur stort som helst och massa folk. Det var en rätt så tråkig cermoni. Alla studenterna fick gå fram och hämta sina diplom och det var några som pratade. Det var en cirka 2 timmar innan dom fick gå ut och man kuna krama om och gratta. Det var häftigt att se hur det går till här. Men jag måste säga att en svensk student är 1000 gånger bättre och roligare!!

Det blev iordningfix hemma hos Katrin och sen vid halv tio tiden kom vill till Mizzy för att fira honom. Det var shots, drinkar, musik, dans och skratt. Sen drog ett tjejgäng ut för att dansa på klubben. Vild dans till gamla godingar, kul var det. Sen tillbaka till Mizzy för att avrunda kvällen. Hemfärd till Katirn och hennes slott till hus. Där blev det sömn, pasta sallad och filmer i deras biosalong. Japp egen biosalong hade dom!

En kul helg blev det!!



































GRADUATION


Idag är det den stora dagen för Mizzy! Herregud vad jag skulle vilja ta studenten igen. Det var så sjukt grymt. Och jag tror att amerikanerna är lite avundsjuka på våra flakåk som vi har runt i stan. Det är det bästa!!

Men idag är det iaf Mizzys graduation. Inge mer Collage för honom. Så fort vi kan så åker jag, alisa, katrin och en tjej som heter Christina upp till hanns skola för att se cermonin. Blir spännande att se hur det går till här!
Och sen ikväll anordnar han en stor fest. Taggade till tusen!!


Fredag kväll


Egentligen är kvällen ung men regler och jobb gör att man redan är i säng så här en fredagskväll.
Men det blev en fin kväll. Ett glas vin på uteserveringen med live musik och trevligt sällskap. Prat om allt möjligt, skämt och skratt. London levererar bra!


Starships


Fredag och jag kan inte riktigt förstå att det är helg igen, men oj oj oj vad skönt!
Idag på dagen blev det en shoppingrunda tillsammans med Alisa och Katrin, klänning för till imorgon och en kamera till Alisa. MASSA bilder ska vi ha från helgen!

Har regnat och varit mulet hela dagen, sen helt plötsligt i eftermiddags kom solen fram och värmen på. Sjukt skönt! Snälla fortsätt vara såhär nu!

Ikväll blir det ut för drinkar med en ny bekantskap.

Misslyckad filmkväll


Slutade tidigt ikväll. Skönt, tänkte då att jag skulle krypa ner i min sköna säng och bara njuta framför någon bra film. Gick inte som planerat. Jäkla bibblan filmer...

Först var det väldigt svårt att välja vilken film mellan de tio jag lånade med mig. tillslut bestämde jag mig. Dåligt val såklart. Stängde av filmen efter tjugo min, fick dock lite fina scener på Jude Law. mmm.

Nästa film. Säkert kort - skitbra film som jag sätt förrut. The Guardian. I mitten av den, hackar den upp sig och det går inte att se mer. Kul, jätte kul.

Så godnatt.

Rubrik


Provet kändes rätt bra, resultatet kommer någon gång nästa vecka på skolans hemsida, där kommer det också stå ens betyg. Blir spännande. Känns skönt att kursen är slut nu, blir mer tid på stranden när det kommer bra väder. Men kul har jag haft det och riktig bra erfarenhet har det varit. Jag är glad att jag hittade den här kursen och att jag tog den!

Efter provet åkte jag hem till Johanna för att plocka upp henne och skjussa iväg henne till tågstationen. Ja den tjejen åker till Boston idag och ska träffa sin pappa. Så en hel helg med pappsen får hon! Så glad för henne!

Ha det bäst vännen <3


Här lyser jag med min frånvaro


Det är mycket som inte är lätt med att vara au pair. Igår var en jobbig dag. Kände i stort sätt bara för att åka hem så fort som bara den. Men något man har lärt sig är att det kan vara riktigt tufft och tugnt ena seknunden och nästa är det bra igen. Bara att rycka upp sig och kämpa på.

Det är inte så väldans lång tid kvar nu innan detta jobb är slut. Bara fyra månader kvar och en massa inplanerade roliga saker händer då. Det kommer gå fort.

Men vi tar en dag i taget. Idag är det torsdag och det är min sista lektion på collage. Stort final exam blir det och sen är det slut.

I tisdags blev det förresten Titanic i 3D på bio. Jag och Johanna var de ändå i hela biogrfen. Rätt skönt då det kundes gråtas, skrattas och lägga kommentarer utan att behöva bry sig. Filmen var som vanligt sjukt bra. Tuff känsla att se den på stor skärm och med coola brillor.

Längtar tills på lördag också då det blir till att uppleva en amerikansk examen. Coola Mizzy graduate collage och har stort graduation party!! Blir grymt!




Regn och Regn


Godmorgon! Sov som en prinsessa inatt med nya lakan och regn som smattrade på taket. Sover som allra bäst då.

Tisdag idag och jag kan tänka mig att det är många där hemma som ligger bakis efter gårdagens valborg. Hoppas att ni hade kul.

Själv är jag pigg som bara den och ska iväg till gymmet och simma, sen är det lektion på skolan.

Och ikväll är jag riktigt riktigt sugen på tisdagsbio!

Vill också att resemånaden ska komma nu, längtar till att få träffa min kära storasyster!


RSS 2.0