Grand Canyon

 
Camping i det sjukt mäktiga grand canyon. Vi åkte direkt ifrån Las Vegas på morgonen och var framme vid campingplatsen kl tre på eftermiddagen. Vi var på South Rim Grand Canyon och bodde på Mather Campground för 18 dollar per natt, rekomenderar starkt. Vi hade dock inget tält men det gick strålande att sova i bilen...
Vi tog gratis bussen in till själva "gropen" och tappade hakorna över den fina utsikten. Helt sjukt vad häftigt det var. Det finns ingen chans att få det på bild, det är något som måste upplevas. Solnedgången såg vi och sen tillbaka till vår bil och till eldstaden där vi skulle grilla korv. synd bara att vi glömt kol och tändstickor... men snälla grannar hade vi som räddade oss med att göra upp eld och vi kunde grilla våra korvar! Vi sov så gott vi kunde i en stekhet och obekväm bil och sen upp tidigt för att se solen gå upp över grand canyon. Otroligt!
Något vi hade förberätt oss på var att det skulle vara väldigt öde där borta. Men vi blev förvånade att det fanns både det ena och det andra: restauranger, butiker, bussar, vatten, toaletter och bra grannar....Så det var ju inte alls så farligt.
Grand Canyon får fem tummar upp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0