Nu är vi här - Hawaii

 
Det var en helt sjukt jäkla bra roadtrip. Så många upplevelser, minnen, skratt och äventyr. Vi kom tillbaka till San Francisco igår vid cirka tre-tiden efter en lång tur i bilen från Santa Babra. Men route 1 blev det och helt klart en vacker syn som var värt alla kurvor. En efterlängtad bro fick vi se i SF när vi kom dit också, vi hade ju inte haft sån tur med vädret tidigare när vi var där men nu såg vi äntligen Golden Gate Bridge. 
 
En riktig mysig och god middag blev det på Rainforest Café där vi delade ett äckligt vin men skålar och skratt. Några få timmars sömn fick vi i värt otroligt dåliga hotell...(värre än det förra i SF. Vad är detta.. varför så dyrt med bra hotell i San Francisco?!) innan jag, johanna och mailn blev väckta av alarmet halv fyra på morgonen. Hej då och ses snart till Alisa blev det som kunde sova kvar och som inte skulle med sitt flyg tillbaka till Sverige förän senare. 
 
Efter en lång dag sitter vi nu här alla tre i ett underbart hotellrum i Maui. Vi har pool, jacuzzi, nära till havet, utsikt över vulkanen, eget kök och allt som man har i ett hem. Vi har ett helt eget lyxhem här nu en vecka på Hawaii. Det känns som en dröm. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0